Gönderen Konu: Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(  (Okunma sayısı 24128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(
« Yanıtla #30 : 22 Kasım 2014, 10:10:04 »
Canım okuyunca çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Şu an bende bebiş bekliyorum. İnan yardımcı olabileceğim bişi olursa çekinmeden destek isteyebilirsin. Umarım bebeğiniz kısmetiyle gelir.

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 22 Kasım 2014, 11:09:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Canım okuyunca çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Şu an bende bebiş bekliyorum. İnan yardımcı olabileceğim bişi olursa çekinmeden destek isteyebilirsin. Umarım bebeğiniz kısmetiyle gelir.
umarim sizde saglikla kucaginiza alirsiniz. Niyetim gercekten kimseyi masrafa sokmak degildi ama arkadaslar cok ilgili davrandi. Cok uzun zamandan beri ilk kez rahat uyudum diyebilirim. Bunun icin bile tesekkur etmeye yeter inanin.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #32 : 22 Kasım 2014, 11:13:35 »
umarim sizde saglikla kucaginiza alirsiniz. Niyetim gercekten kimseyi masrafa sokmak degildi ama arkadaslar cok ilgili davrandi. Cok uzun zamandan beri ilk kez rahat uyudum diyebilirim. Bunun icin bile tesekkur etmeye yeter inanin.

neslihancım günaydın, bak inaysa arkadaş adres istiyor; ben seni aradım haber vermek için.. göndersene adresini canım ;)
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 22 Kasım 2014, 11:32:13 »
öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adresinizi özelden atarsanız bende biberon emzik hiç kullanılmamış ürünler var yollamak isterim
çok çok teşekkür ederim. ama umarım kazandığınız ürünlerdendir değil mi? Şuan için giyim olarak geri dönüş aldım onlar elime ulaştığında giyim dışındaki ürünler gerçekten çok iyi olacak. çok makbule geçeçek.

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 22 Kasım 2014, 11:38:24 »

neslihancım günaydın, bak inaysa arkadaş adres istiyor; ben seni aradım haber vermek için.. göndersene adresini canım ;)
canım benim aramana uyandım, arkadaşların bişiy yazmış olacağını düşünerek foruma yazdım hemen sana dönmeden. Çok sağol canım benim Allah razı olsun. Sende benim için uğraşıyosun dün geceden beri. Hakkınız ödenmez hiçbirinizin.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 22 Kasım 2014, 11:54:38 »
merhaba,
çok üzüldüm şimdi okudum inanınki
sizden ricam bana adres bilginizi yollayın ben sağlam yazı yazıp ikna etme kabiliyetim vardır firmaları bulduğum hepsine söz yazıcam hemen elimden geldiği şu an için bu olucak allah yar yardımcınız olsun inşallah
sağlıkla,huzurla bol bol bereketle büyütün oğluşunuzu inşallahhhhh
etrafımda yeni bebeği olan büyüten arkadaşlarımda var şimdi onlarlada irtibata geçicem hemen
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 22 Kasım 2014, 12:11:25 »
merhaba,
çok üzüldüm şimdi okudum inanınki
sizden ricam bana adres bilginizi yollayın ben sağlam yazı yazıp ikna etme kabiliyetim vardır firmaları bulduğum hepsine söz yazıcam hemen elimden geldiği şu an için bu olucak allah yar yardımcınız olsun inşallah
sağlıkla,huzurla bol bol bereketle büyütün oğluşunuzu inşallahhhhh
etrafımda yeni bebeği olan büyüten arkadaşlarımda var şimdi onlarlada irtibata geçicem hemen
tabiki yazarım el elden üstündür derler. ben chicco, dalin, uni baby, mustela, popolin aklınıza kim gelirse yazdım. şuan için alacak durumumuz yok ama ilerde illaki kullanacağız dedim. numune ürünleri bile işimi görür yazdım ama cevap yok maalesef :( çok teşekkür ederim. inanın bazen insanların bir geçmiş olsun demeleri bile yetiyor.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #37 : 22 Kasım 2014, 12:51:29 »
ıyı zamanda yanında olacak çoktur...Kotu zamanında destek olması lazım ınsanların...Ben arkadaslarıma da dedım... Bakacaklar...Bebegınızı mutlu sekılde bekleyın, stres cok cok onemlı.

Bebegınızı dusunun...Baska bıseyı degıl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #38 : 22 Kasım 2014, 16:08:59 »
Bende iki oğlan var ama başka bebek düşünmeidğim için hepsini dağıttım :(
bebek ürünleri olan kampanyalara da katılmıyorum ihtiyacı olan kazansın diye ama bundan sonrası için kazanırsam adresi belli oldu
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 22 Kasım 2014, 17:20:21 »
canım
ilkbez onayını aldım
yüklü parti verirler diye tahmin ediyorum çünkü direkt üretim yapan fabrikadan lütfen sana özelden yazdığım mesajı iyice oku olmammı
sana daha çokkkk mesaj atıcam allahın izniyle
gül nolursunnnnnnnnnn
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)