millet kremleri bitirmiş ne zaman başladı ne zaman aldınız be mübarekler
Haftasonu hem gratis hem watsons %50 inidimden dolayı talan edilmiş.Watsons yine iyidi ama gratiste maybelline kampanyası için gittim bir tane ürün yoktu.
Ne yapalım bizde indirim yokken alırız
Watsons çalışanlarının kampanyaya katıldığını farkettim.Bu durumu watsonsa instagramdan mağaza adı vermeden uyarırmısınız dedim.Bi baktım beni engellemişler.Ardından twitter üzerinden uyarımı yeniledim cevap dahi yok.Ve twitterdada engellendim

Çalışanlar ise bizde alış veriş yapıyoruz ne var bunda fişimiz var diyorlar.Katılım koşullarına göre katılınmaz dediysemde nafile...
Ben daha dün gitmiştim..Kız cebe indirmişti epeyce..Bu işler böyle adamın varsa içeride indir cebe..Neyse denedik bir kere...
Kipada bu şekilde yapan arkadaş başına neler açtı yakında onlarda başına bela alır.ben 300 liralık krem aldı m bu kadar fazla aldım bir iki tane hediye verseniz dedim sayılı bunlar veremeyiz dediler.demekki kendilerine sayılı değil

)
erkan42 ; kız ile sohbet ettim kasıtlı olarak iç dünyasını biraz olsun anlamak için..Fakat risk aldığının farkında biri olduğunu düşünmüyorum..Oradan ayrılırken tıfıl olduğu kanısına vardım..Bakalım sonuçlara hocam..Ben abartmadım katılımı gerçi..Hayırlısı olur umarım..