Ben daha dün gitmiştim..Kız cebe indirmişti epeyce..Bu işler böyle adamın varsa içeride indir cebe..Neyse denedik bir kere... 
İyi de kendinin göndereceği ne malum? Ya birisine para karşılığı satıyorsa???
Arko firmasını arayın şikayet edin Bir de Şifreleri ürün içine koymaları isteyin şifreli kartların da tadı kaçtı bir ürün alıyorlar bir çok şifreli kart veriyorlar
Bu da farklı bir bakış açısı..Hiç dikkate almadığın , yok canım yok artık yapamaz dediğin insanlar bile bizleri şaşırtabilir..İnsanız nihayetinde..Her şey mümkün..Elindeki katılım kartlarının haddi hesabı yoktu çünkü..

Ben daha dün gitmiştim..Kız cebe indirmişti epeyce..Bu işler böyle adamın varsa içeride indir cebe..Neyse denedik bir kere... 
İyi de kendinin göndereceği ne malum? Ya birisine para karşılığı satıyorsa???
Şahin Sucuk çekilişinde neler neler döndü ve sonrasında UNUTULDU..Çekilişlerde çok ince ayrıntılar yaşanıyor..Şikayet etmek ses getirir mi dersen denemek lazım...

Arko firmasını arayın şikayet edin Bir de Şifreleri ürün içine koymaları isteyin şifreli kartların da tadı kaçtı bir ürün alıyorlar bir çok şifreli kart veriyorlar
Ben edicem mpi de dahil.Çalışanlar zarar görmesin diye uyarı amaçlı yazımızda dahi cevpa vermek yerine engelliyorlar.
edilecekse hep beraber etmek lazım. kimse tabiki işinden olmasın ama bizde o kadar para verip alıyoruz .bizede yazık
Ben edicem mpi de dahil.Çalışanlar zarar görmesin diye uyarı amaçlı yazımızda dahi cevpa vermek yerine engelliyorlar.
Twitter instagram olmaz. Çünkü kimi kime şikayet ettiğin de önemli. Eminim ki şikayet ettiğin kişiler de malı götürmüştür. Mpi olabilir. Ya da direk genel müdürlük ve şikayetvar.com