Gönderen Konu: bu kadarı olmaz dedırten dolandırıcılık: 0 212 232 00 82  (Okunma sayısı 4611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
az once yasadıklarımı uzun sure unutmam herhalde...İşyerı bugun cıldırttı zaten cok yogunuz bırden telefonum caldı,kuzenlerınız hastalanmıs bılmem ne hastanesındeyız para lazım dıyen bır ses...Benım 3 kuzenım de Istanbul'da yasıyor...Son anda IBAN verınce telefon kesıldı...Ama ömrumden gıttı 10 sene kesın...Sonra netten baktım o buyuk forumda bı suru yasayan varmıs bu numarayla ılgılı...Allah'larından bulsunlar halen başım agrıyor...Açmayın engelleyın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: bu kadarı olmaz dedırten dolandırıcılık: 0 212 232 00 82
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2014, 18:20:44 »
Dolandırıcılar her gün yeni bir yöntem geliştiriyor.
Peki hastahane adı vs. söylediler mi?
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2014, 22:47:36 »
Afedersiniz ama bu onun bunun cocukları bugün saat 10 gibi beni aradı yine bana dandik bi numarayla geldiler telefon kazandınız diye suratlarına kapadım. Bunları bulacaksın ıslatıp ıslatıp döveksin başka yolu yok
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2014, 22:50:38 »
Arkadaşlar bunlar herkese ayrı bi numara yapıyor kandırmaya calısıyor. Buna bi cözüm bulunmalı. Araştırdım geçen yıldan beri bu numarayla bir çok kişiyi aramışlar ve dolandırılmışlar. Hala nasıl devam edebiliyorlar anlamış değilim.
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2014, 23:02:53 »
yakalanma imkanları o kadar düşükki ki yakalansalar dahi aldıkları alabilicekleri ceza ekmek çalan veya baklava çalan çocuklardan daha az maalesef
bu yüzdende insanlar kanun açıklarından faydalanabildikleri kadar faydalanıyorlar
aldıklaarı parada hepside haram olsun bunlara
annemide durmadan özel okmeydanı hastanesi diye arayıp duruyorlarmış bugün öğrendim konuşmuyorum kapatıyorum dedi hemen ya boş anına yakalıcaklar sonra en ufacık bilgisine dair bişey verse herşeyini anında alıcaklar bu kadarda profesyoneller
ben annemi herzaman uyarırım böyle tanımadığın bilmediğin kişiler ararsa eğer konuşma kapat yüzüne diye ama maalesef büyüklerimiz dışardaki insanların ne kadar güzel laf yaparak ağızlar dolandırılabiliceklerini farkında diiler
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2014, 23:37:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

o kadar yogun bır zamanda aradılar ki veli sandım da açtım söyledıler mı söylemedıler mı bılmıyorum... numarayı savcılıga ver dedıler ama vaktım yokki ne ara verıcem...mıgren atagı gecırdım sayelerınde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2014, 03:33:37 »

o kadar yogun bır zamanda aradılar ki veli sandım da açtım söyledıler mı söylemedıler mı bılmıyorum... numarayı savcılıga ver dedıler ama vaktım yokki ne ara verıcem...mıgren atagı gecırdım sayelerınde

Emniyet Müdürlüklerinin  web sayfalarında aslında bu tür olaylar için iİletişim bölümü var ya da İstanbul da iseniz İstanbul Emniyet Müdürlüğünün ihbar kısmı var bu tür suçları yazıp hiç değilse bilgilendirme yapabilirsiniz. Gerçekten ilgileniyorlar ve aynı gün sizi ilgili karakoldan bir görevli arkadaş arayıp gerekli bilgileri soruyor. Bu telefon sorunlarından bir iki kere bende yaşadığım için hiç değilse arayan numaraları polise ihbar ederek başka insanların dolandırılmasına engel olabilirim diye düşündüm. Direkt savcılığa da şikayette bulunabilirsiniz ama dediğiniz gibi bolca zaman gerekiyor savcılık için.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı kuxrey

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2014, 03:02:14 »
geçmiş olsun