Bunlara inanan kaldı mı ya, yuh.
Birkaç sene önce de NİJERYA da ölen akrabamdan miras kalan milyon eurolar için böyle bir e-posta almıştım, bir ümit gidip aynaya baktım bildiğim akça pakça Türk kızı görünce aynada cevap yazmadım
Hon. John Lipsky (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin)
ULUSLARARASI PARA FONU (UPF)
700 19th St NW Washington DC
20431-0001
Referans:-XVGNN8809
Telefon: +447024058151
Sevgili Yararlanıcı,
Bu durum, hem bozuk Bankası yetkilileri ve Kurye ile sizden para aşırı talep Eğer nedeniyle ödeme üzerinden sizin uzun getting yaşanmaktadır tüm zorluklar sizi kurtarmak için büyük bir yardım olacak çok önemli bir bilgi sizi Balena'nın için senin fon size ödenmemiş kalırsa bundan sonra şirketler.
Ben Hon duyuyorum. John Lipsky, Uluslararası Para Fonu (UPF) son derece yerleştirilir resmi. Bu raporlar sizin gibi insanlar çeşitli Bankalar ve Afrika ve Asya / Birleşik Krallık Avrupa'da Kurye Firmaları / Diplomat tarafından tedavi edilir huzursuz yolda çok yazışmalar bizim ofis ulaşmış olduğunu bilmek ilginizi çekebilecek ve biz koymak için karar verdik Bunun durdurmak ve ben Amerika Birleşik Devletleri burada işlemleri gerçekleştirebilmek için atandı neden olduğunu.
Tüm Toplum ve Sivil Toplum prostatların, STK'lar, Finans kuruluşları, Bankalar, Güvenlik Şirketleri ve geç işlem ile yedeklemek için talimat verilmiştir ve IMF beri artık onlara cevap değil tavsiye oylandı sizinle temas olmuştur Kurye şirketleri doğrudan ödeme sorumlu şimdi.
Daha Yani, Öğretim endişe daha fazla gecikmeden size belirlenen banka hesabınıza $ 6,800,000.00 Birleşik Devlet Dolar transferi bir parçası-ödeme almak yardımcı olmaktır ofislerinden gelen.
Bu vesile ile sizin fon bizim source.I size doğrudan aktarılan bu açıktır umut olacak gibi işlem ile ilgili herhangi bir kurum için daha fazla ödeme yapmak değil tavsiye edilir. Bu talimat için herhangi bir eylem aksine kendi risk altındadır. Senin fon belirlenen banka hesabınıza çıkacak nasıl hakkında ayrıntılı bilgi için hemen yanıt tavsiye edilir.
Bu Havale Tebliğ'in ilgili daha ayrıntılı bilgi ve yardım için, aşağıdaki bilgileri iletmek için nazik tavsiyeleriniz.
SIZIN TAM İSIMLER:
İLETIŞIM ADRESI:
MESLEĞI / MESLEK:
TELEFON / CEP VE FAKS NUMARALARI:
Aşağıda olan, bizim iletişim bilgilerini, biz meseleye cevap bekleniyor edilmektedir teşekkür ederim:
Direkt Hattı: Çağrı: +447024058151
E-posta İletişim: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Ben bu mail okuduktan sonra ileriye anında yanıt bakmak.
Saygılarımızla,
Hon. John Lipsky,
Birinci Genel Müdür Yardımcısı,
Uluslararası Para Fonu.
Telefon: +447024058151