0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün 20hakkımı bitirdim ben yarın acılmaz ise hakkım yeni üyelik alacagım.sormak istediğim bir soru vartop10dakilr o puanı nasıl toplamışörneğin özgür top10da ve üzerine tıklayınca Puanlayan Kişi 14 Toplam Puan 37 yazıyor ama top10da puanı 308 gözüküyor bunu anlayan varmı 14kişi 3er puan verse bile 42 oyu olur.herkes vermemiş 37 oyu olmuş.ama bu 308 de neyin nesi?baskalrına oy vermek 20 ile sınırlı olamasa anlıcam yüzlerce oy versin herkse oda puan kazansın.oda sınırlı bu puanları nasıl topluyorlar mail yazdım sordum ama cvp gelmedi bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Olayın basit bir yanı var bir kişi 10 foto ekleyebiliyor her fotosu 30 puan alsa 300 puanı oluyor.yani 10 kişi oylasa bile yüksek puan almasına yetiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOlayın basit bir yanı var bir kişi 10 foto ekleyebiliyor her fotosu 30 puan alsa 300 puanı oluyor.yani 10 kişi oylasa bile yüksek puan almasına yetiyor. Sadece 10 fotoğrafı 3er puandan 30 eder.10 kişinin yarışmacının bütün fotoğraflarını oylaması halinde puanı 300 olur.Doğru mu?