listeye oylar verildi sadece dehşetim ben ve nuraya veremedim hakkım dolmuş
herkese 3 puan verdim. bir tek sinless e veremedim kullanıcı adı şifre soruyor. linkdemi problem var galiba.
vaktim yok arkadaşlar araştıramıyorum 20 oy verme hakkı günlük mü acaba.
2-3 oy verme hakkım kaldı bana oy vereceklere ayırdım haberiniz olsun
herkese 3 puan verdim. bir tek sinless e veremedim kullanıcı adı şifre soruyor. linkdemi problem var galiba.
düşünmen yeterli ilk dönem 20 oy hakkın var. Bu arada hakkım dolmuş birazdan yeğenimin üyeliği ile listedeki kişilere oy vericem.
hayır sezonluk, yarışma 3 sezondan oluşuyor, her sezon için 20 oy verme hakkımız var, 1-2 tane fake hesap alsak hiçbişe olmaz
Tam emin olmamakla ben bu listedeki herkesi oyladım sanırım,oylamayı unuttuğum varsa pm den bana haber verirse sevinirim.
herkezi bende oyladım arkadaşlar bilginize hepimize başarılar
Sinless e bende veremedim,üyelik istiyor giriş yapincada link kayboluyo
arkadaşlar benim 20limitim doldu. bana oy vermiş olanlara bikaç gün içinde bi arkadaşıma üyelik açtırıp oy vereceğim. teşekkürler oy verenlere.
Sinless e bende veremedim,üyelik istiyor giriş yapincada link kayboluyo 
Allah allah :S haklarınız dolduğundan olmasın. arkadaşa denettim şimdi öyle sorun oladı dedi.