Gönderen Konu: BEDAVA DİŞ MUAYENE,DİŞ FIRÇASI VE COLGATE MACUN  (Okunma sayısı 19025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Ynt: BEDAVA DİŞ MUAYENE,DİŞ FIRÇASI VE COLGATE MACUN
« Yanıtla #60 : 07 Ekim 2009, 02:18:31 »
ne macera ama:)

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 07 Ekim 2009, 08:32:18 »
dün bende gittim doktor çok güzel ilgilendi numune diş macunu verdi ama diş fırçası vermedi  :(

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 07 Ekim 2009, 09:53:41 »
maniko muayene maceralarınızı da bekliyoruz.:)))
bende salı tlf ettim dr benim kücük oglumun süt dişlerini çekmişti. ben cumartesi diye düşünürken müsaitiz hemen gelebilirmisiniz dedi. bizde 2 çocugumla gittik. çokta güzel muayene yaptı. kücük ogluma bir program çıkardı.yeni bir röntgen varmış diş icin şimdi onu çektirip tekrar dr gidecegiz. diş fırçası ve numune macunumuzuda sekreteri verdi bide form doldurdu.çok memnun kaldım ben. komsularımada söyledim onlarda gidecek.
gecen sene nasıl haberim olmadı ona üzülüyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 07 Ekim 2009, 16:34:51 »
eveeet. muayene oldum :D

14ml colgate complete 12 hour anti-bacterial  protection diş macunu

+

twister fresh diş fırçamı aldım.pembiş bir fırça çok şeker.

maceraya gelince;
2.30 daki randevuma 2.20 de vardım. ama sırada iki hasta vardı.ayrıca jülide hanım kapıdan girer girmez muhtemelen muayene saatinden tahmin ederek direk yine ismimle hitap etti :D neyse bir süre müzik dinledim dergi falan okudum. jülide hanıma sordum bana ne zaman sıra gelir diye yarım saate dedi.beklemeye devam ettim. benim çocuklar geliceği için evde olmam gerektiğini telefonda söylemiştim. sizi çocuklara yetiştiricem merak etmeyin. dedi.. :D
sonra bi süre daha geçtikten sonra bi hemşire çıktı odadan ve tepemden baktı. koltukta oturuyorum arkamdan bana doğru eğildi ve baktı. daha sonra siz kimsiniz falan dedi. ve makyajımı nasıl yaptığımı mutlaka kendisininde yapmak istediğini farın rengini falan beni oyalamak suretiyle sordu. ve muayeneye girdim sonunda :D
problemlerimi anlattım. diştaşı var dedi ayrıca dişimde ufak nookta lekeler vardı. daha önce iki dişçiye sormuştum hiç birşey yapılamaz demişti ama jülide hanım dolgu istedi. kafam karıştı şimdi.dolgu ve diş taşı fiyatlarını söyledi..
daha sonra bana içinden kendiliğinden macunlu tek kullanımlık bir diş fırçası çıkarttı ve dişlerimi fırçalamamı söyledi.
işin ilginç yanı ben felaket derecede yanlış fırçalıyomuşum. ve bütün dişlerimi kendi elleriyle fırçaladı saolsun eksik bi yer bırakmadı :D hiç öyle dairesel şekillerle falan değil fırçayı taaa dişetlerine kadar yerleştiriyorsunuz ve fırçanın kapladığı her yeri 7-8 kere aşağıya doğru dümdüz fırçalıyorsunuz. sonra damak sonra dil falan onlar klasikte...belki herkes biliyorduda bir ben mi bilmiyordum bu fırçalamayı :D ohoo ben allah ne verdiyse girişiyordum valla :D

colgate'in formunu doldurduk ve çocuklara erkenden yetiştik. evdeyiz hemen paylaşmak istedim.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #64 : 07 Ekim 2009, 16:42:40 »
Güzel bir macera olmuş ;)

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 07 Ekim 2009, 22:13:06 »
ben sekreter kısmına bayıldım. hep vardır böyle tipler... bizim dr sekteri çok şirindi... ne cok dogru bildigimiz yanlış var degil mi ? şevkatle fırçalayacagız  anlaşıldı:))))

Çevrimdışı hanoli

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #66 : 08 Ekim 2009, 14:04:01 »
ne macera ama:)
;D ;Dsüper

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 08 Ekim 2009, 14:13:51 »
dün bende randevu alıp gitdim.doktor eh pekde gönüllü gibi görünmesede ilgilendi sağolsun.diş taşım olduğunu belirtdi.sekreterden diş macunu numunemi fırçamı alıp çıkdım.ah bu dişci korkularım olmasa öncede çektirmek zorunda kaldığım bikaç dişe yazık oldu.neyse böyle kampanyalarla zamanla bu korkuları aşarız inşalllah
olduğu kadar olmadığı kader..

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 08 Ekim 2009, 14:48:10 »
bu arada yazmayı unutmuşum arkadaşlar jüllide sarıkaya yakında colgate reklamlarında oynicakmış. yalnız beline kadar upuzun sarı harika saçları olduğunu görürseniz kendi saçı değil bilesiniz :D

omuzlarına kadar normal güzellikteki saçıyla çıkarsa kendi saçı ama :D

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 10 Ekim 2009, 15:39:23 »
arkadaşlar dişçimin bana önerdiği hatta kendi elleriyle uygulamasını gösterdiği şekilde dişlerimi fırçaladım ve gerçekten acayip fark var. şu anda gözle görülebiliyor yani. ayrıca fırçada çok güzel. macunu daha kullanmadım ama..

tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka sorun göstersinler anlatmazlarsa. normal fırçalamadan uzun sürüyor tabii ama diş etlerim kanıyordu benim o bile olmadı. çok memnunum bu bilgiyi öğrendiğim için.
ayrıca daha parlak oldular.