0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ;DBU ADRESTEN İLİNİZDEKİ KAMPANYAYA KATILAN DİŞ HEKİMLERİNE BAKIN.ARAYIN RANDEVU ALIN.HEM BEDAVA MUAYENE YAPTIRIN.HEMDE BEDAVA YENİ DİŞ FIRÇASI VE COLGATE DİŞ MACUNU ALIN.BEN BURADAKİ DOKTORLARDAN BİRİNİ ARADIM.ÇOK NAZİK DAVRANDI VE BENİ KABUL ETTİ.YARIN GİDİYORUZ İKİ ARKADAŞ.29 KASIMA KADAR...
bu arada yazmayı unutmuşum arkadaşlar jüllide sarıkaya yakında colgate reklamlarında oynicakmış. yalnız beline kadar upuzun sarı harika saçları olduğunu görürseniz kendi saçı değil bilesiniz omuzlarına kadar normal güzellikteki saçıyla çıkarsa kendi saçı ama
bende randevumu aldım 5:30 gidecem bakalım.numune diş fırçası almak için eskiyi götümemiz şartmı.benim diş fırçam yeniydi daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende randevumu aldım 5:30 gidecem bakalım.numune diş fırçası almak için eskiyi götümemiz şartmı.benim diş fırçam yeniydi dahaben vermedim eskiyi, dis hekim verdi bize iki fircave dismacunlari, eski disfircalari sormadi bile