Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119824 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #810 : 09 Aralık 2009, 15:21:32 »
ipler onların elinde göndermezlerse nereye başvurabilirsin ki?
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #811 : 09 Aralık 2009, 15:54:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ipler onların elinde göndermezlerse nereye başvurabilirsin ki?

Öyle valla yapıcak hiçbirşeyimiz yok  :(
Ben Pınar kido yarışmasından nintendo wi kazandım adresimi aldılar bekle bekle gelmedi aradım kazanamadın dediler ben de sap gibi kaldım yani yapıcak birşey yok şikayet etsek neye yarıcak  :-\ bir bahane buluyolar her türlü.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #812 : 09 Aralık 2009, 17:29:30 »
yazık olmuş.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #813 : 09 Aralık 2009, 20:27:04 »
arkadaşlar bu danette oyunuda birçok hile yapanı tespit ettim eğer onlar bu forumda ise bence daha bıraksınlar bunlar
LAHOYA
SAADET
SAYDO
TEKKURŞUN
AGUAPRO
NAVA
ENSARKOMAR
SSEEYYMMOO
SEYMAS
TATUR
NİŞANCI 33
ÇARŞI CAN
PR BEYİN
KYGSZ01
kaygısız
MUSTAFA02
recepvedik
izmirli89
BEN BUNLARI TESPİT EDİP VE KANITLI BİR ŞEKİLDE DANETTEYE GÖNDERDİM  DANETTE İLE GÖRÜŞTÜM KİMİSİ PES ET BAŞLA YÖNTEMİYLE KİMİSİ DONDURARAK KİMİSİDE ÇOK FAZLA HESAP AÇARAK OYNUYOR AMA BİRİNCİ DÖNEM HAKKINDADA KONUŞTUM İKİNCİ DÖNEMDE HİLE KULLANALAR BİRİNCİ DÖNEMDE AKTİF HESAPLARINA RAST GELİRSE HABER VERMEKSİSİZİN BİRİNCİ DÖNEM KAZANALARDA HEDİYE ALAMIYCAKMIŞ  BENİM TEYZEMİN KIZIDA DANETTE MUTLU TÜKETİCİ DEPARTMANINDA GÖREV YAPIYOR KARDEŞİM ZATEN ONUN DEMESİYLE OYUNA KATILDI SİZİNDE BİLDİKLERİNİZ VARSA MUTLAKA DANETTE YOLLAYIN EMİN OLUN ÇOK OYNAMAKTANSA HİLECİLERİ ELEYEREK KAZANMA ŞANSINIZI İKİYE KATLAYIN

Şu listeye ek olarak çok isim yazılır. Ben de danette'nin müşteri hizmetlerindeki arkadaşlara birkaç isim önerdim. İlk dönemde çok ayıklanma oldu ve bu dönem de bir o kadar olacak mı (elbette olacaktır) onu ancak yarışma bittiğinde ne kazanıp ne kazanmadığımızı bilerek öğrenebiliriz. Hakkıyla oynayan tüm arkadaşlarıma birazcık sabırla birlikte bol şans diliyorum şu son bir haftada.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #814 : 09 Aralık 2009, 21:48:17 »
ya tamam da kime karşı yarıştığımızı da bilmiyoruz ki
aralarından kaçı elenecek acaba? bilsem laptop kazanması çok uzakta değil. kascam daha. ama hileci birine denk gelcem diye korkuyorum.
Claude Pepper

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #815 : 09 Aralık 2009, 21:57:32 »
O problem bende de var maalesef. Oyunu donduran birine teklif attığınızı bir düşünsenize. Hele ki son haftaya girdik, iyi kötü bir puan da yaptık. Çok abuk sabuk bir şekilde puan kaybetmek şevkimi kırar açıkcası. Benim amacım psp. Şu anda bu puanla alacağımı bilsem hiç riske girmeden bırakırdım oyunu. Ama kestiremiyoruz da maalesef.

tradition

• Ziyaretçi
« Yanıtla #816 : 09 Aralık 2009, 21:59:19 »
arkadaşlar bu danette oyunuda birçok hile yapanı tespit ettim eğer onlar bu forumda ise bence daha bıraksınlar bunlar
LAHOYA
SAADET
SAYDO
TEKKURŞUN
AGUAPRO
NAVA
ENSARKOMAR
SSEEYYMMOO
SEYMAS
TATUR
NİŞANCI 33
ÇARŞI CAN
PR BEYİN
KYGSZ01
kaygısız
MUSTAFA02
recepvedik
izmirli89
BEN BUNLARI TESPİT EDİP VE KANITLI BİR ŞEKİLDE DANETTEYE GÖNDERDİM  DANETTE İLE GÖRÜŞTÜM KİMİSİ PES ET BAŞLA YÖNTEMİYLE KİMİSİ DONDURARAK KİMİSİDE ÇOK FAZLA HESAP AÇARAK OYNUYOR AMA BİRİNCİ DÖNEM HAKKINDADA KONUŞTUM İKİNCİ DÖNEMDE HİLE KULLANALAR BİRİNCİ DÖNEMDE AKTİF HESAPLARINA RAST GELİRSE HABER VERMEKSİSİZİN BİRİNCİ DÖNEM KAZANALARDA HEDİYE ALAMIYCAKMIŞ  BENİM TEYZEMİN KIZIDA DANETTE MUTLU TÜKETİCİ DEPARTMANINDA GÖREV YAPIYOR KARDEŞİM ZATEN ONUN DEMESİYLE OYUNA KATILDI SİZİNDE BİLDİKLERİNİZ VARSA MUTLAKA DANETTE YOLLAYIN EMİN OLUN ÇOK OYNAMAKTANSA HİLECİLERİ ELEYEREK KAZANMA ŞANSINIZI İKİYE KATLAYIN
Sen kendi ağzınla hile yaptığını söylemişsin zaten.Danette de teyzenin kızı çalışıyorsa senin ve senin akrabalarının bu yarışmada işi ne?O zaman teyze kızına söyle sana ayarlasın bi hediye.Öyle liste yapmakla olmuyor bu işler gelip bilmiş bilmiş konuşmakla da olmuyor.Burda ahkam kesen arkadaşlarımızda üstüne alınsın onlar kendilerini bilir:"sizin neler yaptığınızı kimsenin bilmediğini sanmayın" Bu arada arkadaşım teyze kızını  ben de aradım senin ve bazı arkadaşların isimlerini verdim.Onların da artık gereğini yapar teyze kızın...

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #817 : 09 Aralık 2009, 22:06:43 »
ya tamam da kime karşı yarıştığımızı da bilmiyoruz ki
aralarından kaçı elenecek acaba? bilsem laptop kazanması çok uzakta değil. kascam daha. ama hileci birine denk gelcem diye korkuyorum.

sence bu dönem PSP kaç puana gider  ???   baya bi uçuk puan var onlar normal şekilde olmuyor ama  :-\
ben İpod a razıyım ;) ;)

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #818 : 09 Aralık 2009, 22:12:00 »
walla tahmin edemiyorum. tamamen tiyo ile oynuyorum artık. oynayan arkadaşlar söylüyorlar şu davet ederse oyna diye. öyle oynuyorum artık.
Claude Pepper

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #819 : 10 Aralık 2009, 16:26:51 »
"çilek6" adlı vatandaşın canı epeyce sıkılmışa benziyor. Daha şimdi teklif atmışken girer girmez kapattı oyunu. Herhalde "yanlışlıkla kabul ettim, hemen kapatayım" ayağına yattı sanarken bir teklif daha attım ve yine aynısını yaptı. Bizi de aldığımız 5-10 puan için sisteme kötü göstermeye çalışıyorlar ya, helal olsun. Dikkat edin bu arkadaşa, oyun oynamaktan pek bir aciz gözüküyor çünkü.