Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alpercalbak

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #660 : 23 Kasım 2009, 12:49:00 »
ya arkadaşlar bu 2. dönem de 11000 küsür yapmışlar bence bu hile gibi acaba bunlar kazanırmı ya teklif kabul eden yokki etse bile genelde 8300 8800 arası kabul ediyor ben hemen hemen oyuna hep giriyom bu kişler nasıl bu puanı yakaladı hemde 2000 fark ı düşünürsersek bu adam lar 9000 likler le 10000 likler le yapması lazım fakat dikkatimi çekti 8000 7900 aralığında çok iyi oynayıp  fakat botların olmasına rağmen artmayan kişiler var ve sağdada çok iyi oynuyorlar böyle adeletin .....bence bu kişleri danette ye hep beraber bildirelim...gerçi danette de bunun farkına varır diye düşünüyorum zaten bir yenilen en fazla 2 3 kere aynı kişiyle oynuyor ip den bence bu kişiler tespit edilir diye düşünüyorum yada hep aynı kişiyle yapıyorlarsa valla ben düşüncelerimi haklı emek verdiğim için danette ye yollayacağım ben onların 11000 yapacağına inanmıyorum yapsaylardı benim yolladığım teklifleri elbet birileri kabul ederdi
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2009, 12:50:48 Gönderen: alpercalbak »

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #661 : 23 Kasım 2009, 13:23:20 »
yarışmanın 3. dönemi nezaman baslıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #662 : 23 Kasım 2009, 13:33:38 »
bnce 3,dönem yoq

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #663 : 23 Kasım 2009, 13:42:24 »
OSE 6333 YAZDIGINI ANLAMADIK AMA RESMEN ARCHANCANI DESIFRE ETMISSIN.NEDEN BOYLE IRSEY YAPTIN ANLAMADIM.MAİL ADRESİ BİLE GORUNUYOR.USTUNU CIZMISSIN AMA BELLI OLUYOR MALESEF.YAZININ AMACINI ANLAMADIM

Çevrimdışı azrail

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #664 : 23 Kasım 2009, 13:51:34 »
resimde soldakı oyuncunun yıldızı gorunuyor.ama resmın asagıdakı bolumu sagdakı oyuncunun.

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #665 : 23 Kasım 2009, 14:02:09 »
yarışmanın 3 dönemi varmı biri bilgi versin please  :)

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #666 : 23 Kasım 2009, 14:30:02 »
yarışmanın 3 dönemi varmı biri bilgi versin please  :)

bnce yoq :( :(

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #667 : 23 Kasım 2009, 14:33:11 »
OSE 6333 YAZDIGINI ANLAMADIK AMA RESMEN ARCHANCANI DESIFRE ETMISSIN.NEDEN BOYLE IRSEY YAPTIN ANLAMADIM.MAİL ADRESİ BİLE GORUNUYOR.USTUNU CIZMISSIN AMA BELLI OLUYOR MALESEF.YAZININ AMACINI ANLAMADIM

olay nedir? adım geçiyor da ondan soruyorum.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı krmshw

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #668 : 23 Kasım 2009, 14:41:32 »
ya arkadaşlar bu 2. dönem de 11000 küsür yapmışlar bence bu hile gibi acaba bunlar kazanırmı ya teklif kabul eden yokki etse bile genelde 8300 8800 arası kabul ediyor ben hemen hemen oyuna hep giriyom bu kişler nasıl bu puanı yakaladı hemde 2000 fark ı düşünürsersek bu adam lar 9000 likler le 10000 likler le yapması lazım fakat dikkatimi çekti 8000 7900 aralığında çok iyi oynayıp  fakat botların olmasına rağmen artmayan kişiler var ve sağdada çok iyi oynuyorlar böyle adeletin .....bence bu kişleri danette ye hep beraber bildirelim...gerçi danette de bunun farkına varır diye düşünüyorum zaten bir yenilen en fazla 2 3 kere aynı kişiyle oynuyor ip den bence bu kişiler tespit edilir diye düşünüyorum yada hep aynı kişiyle yapıyorlarsa valla ben düşüncelerimi haklı emek verdiğim için danette ye yollayacağım ben onların 11000 yapacağına inanmıyorum yapsaylardı benim yolladığım teklifleri elbet birileri kabul ederdi

Kardeşim senin düşüncelerine katılmamak elde değil. Gerçi benim puanımda şuan da 10336. Ama 11700 puan ile 10000 puan arasında çok büyük fark var. Sbah akşam oyunu oynuyorum en fazla 1 maçta aldığım puan 15-20 bu 11000 küsür yapanlar bu puanı nasıl yaptılar bende bilmiyorum.11500 puan fln olunsaydı inan ki ben olurdum.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #669 : 23 Kasım 2009, 14:43:49 »
Herkes bunun nasıl olduğunu biliyor. o yüzden sakin olun arkadaşlar. isterseniz siz de deneyin o yöntemi. ama silinen siliniyor. silinmeyenler de kazanıyor. risk sizin.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper