kinvenefret ve azrail nickli kullanıcılar 1 er gün uzaklaştırıldı. Tartışmaya devam etmeyeceğinizi umarak Kilidi tekrar açıyorum
kinvenefret ve azrail nickli kullanıcılar 1 er gün uzaklaştırıldı. Tartışmaya devam etmeyeceğinizi umarak Kilidi tekrar açıyorum
Gerilim yaratmaya gerek yok herkes kendine çeki düzen versin..Elinize ne geçiyor..Mod arkadaşım teşekkürler konuyu kilitlemediğin için:-)
bu sorumsuzluktur. eğer listede olsaydım yarın direk tüketici haklarına başvururdum , bir güzel cezada aldırırdım
danetteye. Böyle bişeyi hiçbir kampanyada görmedim , liste değişmeden verilirse şaşırmayın derim , ilk 100den
30 - 40 kişiden fazla sileneceğini düşünenler. Hayal kurmaya devam etsin.
arkadaşlar aranızda danetteli yetkilyle görüşebilecek varsa görüşebilirmi mi ya şu hediye kazananlar olayını görüşürse memnun olurum şimdiden teşekkürler
ödül kazananlar bu dönemde ödül kazanabiliyormu
kurallarda 1. dönem kazanan 2 . dönem kazanamaz demiyor
kurallarda 1. dönem kazanan 2 . dönem kazanamaz demiyor
İyi, danette geçen seneki yarışmasında böyle bir kural koymuştu zaten belki şimdi ödüller açıklandıktan sonra yine böyle bir kural koyabilirler. Belli olmaz bu danettenin napıcağı...
Sanırım sonuçlar bugün açıklanmayacak vede listeden kimse silinmeyeceği kanısındayım inş. yanılırım çünkü 111. sıradayım ve hiç kazanma ümidim yok.
Buyrun arkadaşlar bi tane şifre vereyim :
1K6A67
Danette Tatlı Savaşları yarışma kampanyası döneminde,www.danette.com.tr sitesine üye olan ve Danette 75 gram paketlerinin üzerindeki kırmızı şifreleri girerek Tatlı Savaşları 2 oyununda en çok puan kazanan oyuncular ödül kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 16.11.2009
16.12.2009
22.12.2009
18 yaşından küçük katılımcıların ödül kazanması halinde ödülleri veli ve/ya vasilerine teslim edilecektir.
ya arkadaşlar ben bunu danettenin sitesinde buldum acaba odül alanlar 12. ayın 22 sindem ibelli olacak?