Gönderen Konu: Paramı Yönetebiliyorum ilk 1000 kişiye futbol topu hediye  (Okunma sayısı 6524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı panzehir7878

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Paramı Yönetebiliyorum ilk 1000 kişiye futbol topu hediye
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2014, 20:29:11 »
Katıldım umarım çıkar bizede  :)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2014, 20:29:40 »
soruları doğru bilmek mi gerekiyor?
izgim

Çevrimdışı panzehir7878

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2014, 20:31:18 »

Ben sadece kampanyaya katılmak istiyorum diye işaretledim ve formu doldurdum.

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2014, 20:42:08 »
Kampanya Katılım Koşulları
Kampanya  29 Ağustos 2014 – 15 Eylül 2014 (29 Ağustos ve 15 Eylül 2014 günleri de dahil olmak üzere) tarihleri arasında Visa Europe Services Inc. Türkiye Temsilciliği (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.
Kampanya tarihleri arasında, Visa tarafından desteklenen Paramı Yönetebiliyorum web sitesine (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) ücretsiz olarak giriş yaparak, ad, soyad, doğum tarihi, e-posta ve adres bilgileri ile eksiksiz kayıt yaptıran katılımcılar kampanyaya katılabilecektir.
Kampanya kapsamında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine kayıt yaptırdıktan sonra 29 Ağustos 2014 saat 09.00 ile 15 Eylül 2014 saat 17.00 arasında, Finansal Futbol oyununu oynayan ilk 1.000 katılımcı, futbol topu kazanacaktır.
Futbol topu kazanabilmek için seçilen oyunun (5, 10, 20 ya da 30 dakikalık versiyondan herhangi birini) oynamak gerekmektedir.
Kampanya katılımı ücretsizdir.
Ödüle hak kazanan katılımcılar, 25 Eylül 2014 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yayınlanacaktır. Kampanya ödülü olan futbol topları, kazanan katılımcıların kampanyaya kayıt olurken belirttikleri  posta adresine 30 Eylül 2014 tarihinden itibaren gönderilecektir.
Bir kişi kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz ve aynı adrese birden fazla gönderim yapılamaz.
Futbol toplarının kazananlara ulaştırılmasında yanlış adres bildirimi, verilen adreste bulunamama gibi aksaklıklardan VISA ve / veya Paramı Yönetebiliyorum sorumlu değildir. VISA ve Paramı Yönetebiliyorum kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. VISA ve Paramı Yönetebiliyorum, kampanyayı ve hediyeleri dilediği zaman durdurma ve/veya değiştirme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yeni koşullar VISA ve Paramı Yönetebiliyorum tarafından duyurulacaktır. Kampanya ödülü olan futbol topları stoklarla sınırlıdır ve ancak belirtilen sayıda kazanana teslim edilecektir.
VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları hediyeleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
Katılımcıların kayıt için talep edilen bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Yanlış verilen bilgiler sebebiyle ulaştırılamayan hediyelerden VISA ve / veya Paramı Yönetebiliyorum sorumlu değildir.
Kampanyaya, Visa Üyesi Banka Kart Yönetimi çalışanları, Visa Üyesi Banka Satış ekipleri ve Visa Türkiye çalışanları katılamaz.
18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül kazanamazlar.
Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Çevrimdışı BÜNYANLI

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2014, 21:20:50 »

bence oyunuda oynamak şart.

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2014, 22:43:34 »
Finansal Futbol oyununu oynayan ilk 1.000 katılımcı, futbol topu kazanacaktır.

Çevrimdışı panzehir7878

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2014, 00:28:27 »

bence oyunuda oynamak şart.

Evet entryka yazınca gördüm ve oynadım ben

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2014, 10:27:51 »
ben de oynadım bakalım olduysa

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 30 Ağustos 2014, 10:35:25 »
Oynadım ve maçı kazandım  :P