0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben dün oynadım kazandınız diyince çıktım .skoru kaydet felan demedim. Olmadı mı o zaman
adımı yazamıyorum aynı sorunla karşılaşan varmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen dün oynadım kazandınız diyince çıktım .skoru kaydet felan demedim. Olmadı mı o zamanilk bin bitmiş herhalde bana da kazandınız ilan yazmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen dün oynadım kazandınız diyince çıktım .skoru kaydet felan demedim. Olmadı mı o zamanilk bin bitmiş herhalde bana da kazandınız ilan yazmadı gol atmadıysan maçı kazanmadıgınızdan yazmamıştır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen dün oynadım kazandınız diyince çıktım .skoru kaydet felan demedim. Olmadı mı o zamanilk bin bitmiş herhalde bana da kazandınız ilan yazmadı gol atmadıysan maçı kazanmadıgınızdan yazmamıştır Arnavutluğu 1-0 yendim walla 5 dakikada ama top kazandınız filan yazmadı bende