Gönderen Konu: ÖZEL HASTANEDE MUAYENE OLAMAYAN TÜM SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARIN, EMEKLİLERİN DİKK  (Okunma sayısı 2878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ÖZEL HASTANEDE MUAYENE OLAMAYAN TÜM SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARIN, EMEKLİLERİN DİKKATİNE

SOSYAL GÜVENCESİ OLANLAR, EMEKLİLER...

ÇOK ÖNEMLİ... DİKKAT!..

HERHANGİ BİR ÖZEL HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE MUHTEMELEN SİZDEN FAZLA PARA ALACAKLAR. OYSA SGK İLE ( Ssk, Bagkur, Emekli Sandığı gibi) ANLAŞMASI OLAN ÖZEL HASTANELERİN ALMASI GEREKEN PARA BELLİ VE ÇOK AZ BİR MİKTAR.

AYNI ZAMANDA TEŞHİS AŞAMASINDA İSTENEN TAHLİL, FİLM GİBİ İŞLEMLER İÇİN İSE 1 KURUŞ BİLE TALEP EDEMEZLER. BUTUN BUNLARA RAGMEN EGER SİZDEN GEREK MUAYENE GEREKSE TAHLİL VEYA FİLMLER İÇİN PARA İSTENİRSE ÖDEMENİZİ KREDİ KARTI İLE YAPIN, AYRINTILI FATURA İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN VE MUTLAKA FATURANIZI ALIN.

MUAYENE VEYA TEDAVINIZI OLUN. İŞİNİZ BİTİNCE ELİNİZDEKİ BELGELERLE HER HASTANE İÇİNDE BULUNAN HASTA HAKLARI VEYA MUSTERİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜNE GİDEREK SİZDEN FAZLA TAHSİL EDİLMİŞ OLAN PARAYI TALEP EDİN. EVELEYİP GEVELEYEBİLİRLER. KONUDAN GERCEKTEN HABERİNİZ VAR MI YOK MU ONU ANLAMAYA ÇALIŞABİLİRLER.

SAKIN GERİ ADIM ATMAYIN VE EGER PARANIZI GERİ VERMEZLERSE SGK ' YA ŞİKAYET EDECEGİNİZİ SÖYLEYİN. ŞİKAYET DURUMUNDA HER İŞLEM BAŞINA 5 BİN TL CEZA ÖDEMEK ZORUNDALAR VE ONLAR BU CEZAYI ÖDEMEK YERİNE EMİN OLUN SİZE PARANIZI SEVE SEVE GERİ VERECEKLER.

VE SAKIN BİRDAHA AYNI HASTANEYE GİTMEKTEN DE CEKİNMEYİN..MADEM Kİ SGK İLE ANLAŞMIŞLAR KURALLARA UYMALARI GEREKTİĞİNİ BİLİYORLAR, İŞLERİNE GELMİYORSA ANLAŞMAYI FESH ETSİNLER.

BUNU DA ONLARA SÖYLEYİN. BEN BU HABERİ İLK DUYDUGUMDA TEREDDÜT ETMİŞTİM ANCAK 950 TL LİK İŞLEMİN 900 TL SİNİ GERİ ALINCA INANMANIN ÖTESİNDE ÇOK DA SEVİNDİM. VE YAKLAŞIK 4 AYDIR AYNI HASTANEDE İŞLERİMİ YAPTIRIYORUM, HEPSİ DE BENİ TANIYOR ARTIK. VEZNE BAŞINA GİDİNCE İŞLEMLERİ ONA GÖRE YAPIYORLAR. SESSİZ VE SAKIN. BAŞKALARI DUYMASIN DİYE.

(alıntıdır)
:)

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
iyi ama bu çok eski bi haber...sağolsun devlet yeni yasayla özel hastanelere %200 kadar zam yapıp para alma hakkı tanıdı...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
ananemize yarım saat oksijen takıldı daha geçenlerde;  50 tl maske, uygulama, acil vs. 2 saat kaldık, 174 küsür tl ödedik çıktık

keşke olsa ama malesef yaşanmadan bilinmiyor

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
hayır yaa kardeşim her defasında parasını gerı alıyor. eczacı kendısı ve gercekten kazıklanıyoruz arkadaslar. ben gecen gun 110 tl tahlil parası verdim ve sadece kan tahlili + röntgen. fiş dahi verilmedi. resmen kazıklanmışım. tabi o an canının derdine aklına gelmıyor. artık dikkat edip fatura isticem. faturasız iş yapmayalım

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ananemize yarım saat oksijen takıldı daha geçenlerde;  50 tl maske, uygulama, acil vs. 2 saat kaldık, 174 küsür tl ödedik çıktık

keşke olsa ama malesef yaşanmadan bilinmiyor

acilde yapılan her şey eğer durum gercekten acilse bedavadır arkadaslar. benim kolum şişti gittik medical parka kuruş ödemedik. hatta kardeşim dedi ki keşke anadolu saglık merkezıne gitseydin (buranın en pahalı hastanesi) acil durumda direk oraya gidin dedi. tabi kanun değiştiyse bilmem benim kol şişeli cok oldu. bir de gecen hemşire dedi hastanenın acili bedava diye herkes acile gelıyor eger durum acil değilse daha fazla para alınıyor haberleri yok dedi. renklendirme sistemi gelmiş. evet hastane bedava hastaneye para ödemiyorsunuz ama o parayı eczaneye ödüyorsunuz.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
geçen hafta küçük kızı siğil yüzünden cildiye bölümüne götürdüm. 55 Tl aldılar.Birde kalabalıktı.Parmak okuma sistemine geçmişler.Rahat rahat alıyorlar parayı.Bazıları güzelce koyamıyor parmağını bekle bekle.Az  daha milleti dövecekler.Biran önce kurtulup gitmekten başka bir şey düşünmüyorsun.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
AciLde ParaLı..
Muyanede Paralı..

Bir Bakıma Özel Hastanelerde Karaborsa Oldu..  Her Hastanenin Fiyatı farklı.. 
Bazıları zaten sırf para kazanmak için seriye bağlıyo 1 ay sonra gel ona gel Şu bölümede görün vs..
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: ÖZEL HASTANEDE MUAYENE OLAMAYAN TÜM SOSYAL , EMEKLİLERİN DİKK
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2014, 21:44:41 »
Valla söke söke alıyorlar.2 aydır hastane hastane geziyorum... Bu arada aklınızda olsun özel hastanelerin bir çoğunda onkoloji hastasıysanız eğer sizden ilave fark ücret alınmıyor..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Garip bir durum

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Onkoloji de ücretsizmiş evet