Gönderen Konu: ÖZEL HASTANEDE MUAYENE OLAMAYAN TÜM SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARIN, EMEKLİLERİN DİKK  (Okunma sayısı 2884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
emekli sandığımı sizin acaba?? eğer emekli sandığıysa para geri alınıyor ama sgk ise dediğim gibi yeni çıkan yasayla vermek zorundayız...vermem dersen o zaman devlet hastanesine gidiceksin diyolar :)
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
Bayadir gitmiyorum ama uygulama aynen şöyleydi en son sanirim 40 tl odedim en son gittiğimde ve bunu şöyle aliyorlardi 40 tl odemesi yapıyorsunuz 12 tl si SGK nin 28 tl ayri olarak ama(hangisiydi hatırlamıyorum) birine isminizi yazip imza aliyorlardi yani bu ucreti odemeyi kabul ediyorum seklinde

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bayadir gitmiyorum ama uygulama aynen şöyleydi en son sanirim 40 tl odedim en son gittiğimde ve bunu şöyle aliyorlardi 40 tl odemesi yapıyorsunuz 12 tl si SGK nin 28 tl ayri olarak ama(hangisiydi hatırlamıyorum) birine isminizi yazip imza aliyorlardi yani bu ucreti odemeyi kabul ediyorum seklinde

o 40 liralar oldu 80 - 100 lira :)) ayrıca önceden ücretsiz yaptıkları tahlillerede para almaya başladılar
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı

o 40 liralar oldu 80 - 100 lira :)) ayrıca önceden ücretsiz yaptıkları tahlillerede para almaya başladılar
evet dogrudur tahlil v.b şeyleri yazmayı unutmuşum