Gönderen Konu: Falım'la Kazan (Her hafta 2 kişiye Samsung S5, 50 kişiye Falım Sakız)  (Okunma sayısı 21092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
vallahi konuyu paylaşanlardan da kodları paylaşanlardan da Allah razı olsun.eskiden ben de yeterince faal olurken bebekten sonra ancak o uyuduğu zamanlarda 5-10 dakika kampanyalara bakabilirsem bakıyorum.bu durumda da yok kodu bulmaktı vs.. dakikalarca uğraşmak inanın ki çok zor oluyor.sırf bu yüzden çoğu kampanyaya katılmıyorum bile.kısaca 'paylaşmak güzeldir' ;)
izgim

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Demek isteiğim ufak bir eleştiriydi.Forum olduğu için burası paylaşmadan maalesef olmuyor.Mesela aramızda her kampanyaya aralıksız yüzlerce katılım arkadaşlarımız var.Ama gel gelelim bir konu dahi açmazlar.Ama birisi sana gel şunu akzanayımdese hemen ona zıplarlar.Ben onlara daha çok kzızıyorum.Açıkça söyliyim forumda cezai işlem olursa eğer paylaşanla paylaşmayan aynı kefede olmaz benim için.

Mesela ayan konu açma sayısına bak.Anvile bak sumaka bak özcartamana ve diğer nice arkadaşlara... Konu açan sayımız gün geçtikçe düşüyor paylaşımlarda düşerse beni az etkiler ama çoğu kişiyi fena etkiler....

eskısı kadar deger gormedıgım ıcın konu acmıyorum acıkcası :) ama kozmetık gordum mu acıyorum kazanın yani mutlu olurum...

bu arada sıfreler ıcın tesekkurler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
ben bu forumu bulmadan önce de hediyeler kazanıyordum ama burayı bulduğumda ne kadar çok kampanya kaçırdığımı farkettim.. konu paylaşımı ben de çok yapamıyorum çünkü ne zaman bi kampanya görsem zaten paylaşılmış oluyor, yetişemiyorum:) burda olmaktan, forumun varlığından ve paylaşımlardan çok mutluyum ben..

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
3. HERKESE
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
3. HERKESE

3. HERKESE
üstte kodu vermişler zaten
nasılda post kasıyor  :D :D :D

Çevrimdışı sumos

• Yeni Kampanyacı
  • *
2. KOD YANLIŞ DIYOR :-[

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member

SEVDIRDI Olacak

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı

SEVDIRDI Olacak
üstte arkadaş yazmış zaten :)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
herkes kendi uğraşıp bulsaydı kodları daha güzel olurdu şimdi herkes hazıra konacak
Herkes konularıda kendisine saklasaydı forumda paylaşımda olmasaydı benim  içinde herşey güzel olurdu.Ama bu durumda belki sizin bile şu ana kazandığınız hiç bir şeyiniz olmazdı.Birisi çıkıpta pembeyi yakalayı paylaşmasa ve siz görmeseniz m.esela

konu paylaşmak ayrı bir şey oyun oynayıp bir şeyleri yapmak ayrı bir şey çoğu kişi diğer yarışmalarda neden paylaşmıyor bilgilerini daha öncelerde de oldu neden kimse paylaşmadı şifreleri aynı kişiler sürekli bir şeyleri götürürken ben buraya bir şey yazınca herkes bana neden oynuyor acaba neyse

parayla alınan ürünün içinden çıkan kodlar olsa bir miktar haklısın ama bunu on dakika uğraşan herkes yapar zamanımıza yazık üyelerin çoğu çalışıyor yada bebeği var

herkes çalışıyor uğraşanlar neden uğraşıyor
siz forumu yanlış anlamışsınız sanırım
sadece buradan sömürelim bilgiyi kendimize saklıyalım değil
kimin vakti varsa kampanyayayı varsa vakti şifreyi hatta imkanı varsa kodu kolaylığı nesi varsa paylaşır forumun amacı budur bu zamana kadar bunu yaptık elimizden geldikçe de yapmaya çalışıyoruz hepimiz
bazen öyle zaman oldu ki birbirimize süpriz kargolar bile yolladık kazananlar kazanamaynlara
ha bunu kötü kullanan yok mu çoook sadece hep bana yapan ama onlarıda yavaş yavaş hepimiz çözüyoruz kim kimdir az çok tanıyoruz yani onlara da ona göre davranıyoruz ama şu gerçeği kimse değiştiremez paylaşım olduğu müddetçe forum var yoksa burada olmamızın ne anlamı var?
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı meryem428

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ben hayatta şuna inanırım herkes gönlünün ekmeğini yer. Ve şunada öyle inanırımki kul hakkı diye birşey var. Eğer bazı bilgileri sömüren,açgözlülük yapan,başkasının hakkına giren varsa bu onu bağlar .Yüce yaradanla halletsin kul hakkının affı yok çünkü. Benimde ufak bebeğim var ve eskisi gibi internet kullanamıyorum saat şuan 24.00 anca girebildim mesela. Eee eski kampanyacıda değilim sizler kadar bilgim yok. Çoğunu günler sonra görüyorum. Ama tek hesabımla öyle güzel hediyeler kazandımki. Bu bana yetiyor. Zaten kısmetse sizi buluyor. Bugünde bulduğum kodu paylaşmaktan 1 sn. bile tereddüt etmedim çünkü bende diğer arkadaşlarım paylaşınca kullanıyorum. Emeği olan herkese teşekkürler.