Gönderen Konu: Falım'la Kazan (Her hafta 2 kişiye Samsung S5, 50 kişiye Falım Sakız)  (Okunma sayısı 21094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
herkes kendi uğraşıp bulsaydı kodları daha güzel olurdu şimdi herkes hazıra konacak
Herkes konularıda kendisine saklasaydı forumda paylaşımda olmasaydı benim  içinde herşey güzel olurdu.Ama bu durumda belki sizin bile şu ana kazandığınız hiç bir şeyiniz olmazdı.Birisi çıkıpta pembeyi yakalayı paylaşmasa ve siz görmeseniz m.esela
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
herkes kendi uğraşıp bulsaydı kodları daha güzel olurdu şimdi herkes hazıra konacak
Herkes konularıda kendisine saklasaydı forumda paylaşımda olmasaydı benim  içinde herşey güzel olurdu.Ama bu durumda belki sizin bile şu ana kazandığınız hiç bir şeyiniz olmazdı.Birisi çıkıpta pembeyi yakalayı paylaşmasa ve siz görmeseniz m.esela

konu paylaşmak ayrı bir şey oyun oynayıp bir şeyleri yapmak ayrı bir şey çoğu kişi diğer yarışmalarda neden paylaşmıyor bilgilerini daha öncelerde de oldu neden kimse paylaşmadı şifreleri aynı kişiler sürekli bir şeyleri götürürken ben buraya bir şey yazınca herkes bana neden oynuyor acaba neyse

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member

konu paylaşmak ayrı bir şey oyun oynayıp bir şeyleri yapmak ayrı bir şey çoğu kişi diğer yarışmalarda neden paylaşmıyor bilgilerini daha öncelerde de oldu neden kimse paylaşmadı şifreleri aynı kişiler sürekli bir şeyleri götürürken ben buraya bir şey yazınca herkes bana neden oynuyor acaba neyse

parayla alınan ürünün içinden çıkan kodlar olsa bir miktar haklısın ama bunu on dakika uğraşan herkes yapar zamanımıza yazık üyelerin çoğu çalışıyor yada bebeği var

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Forumda bana neden böyle, bana neden şöyle tarzında yazılan yorumlar yüzünden herkes bir birbirine diş biler hale geliyor. Kaldı ki kimse kimseyi tanımıyor. Sadece şu konuda hem fikir olunmalı forum denilen kavramda diğer kişileri rencide etmeyen tüm bilgi paylaşımlarına müdahale edilmez. Bugün sen paylaşırsın başkası yararlanır, yarın başkası paylaşır sen yararlanırsın.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz

parayla alınan ürünün içinden çıkan kodlar olsa bir miktar haklısın ama bunu on dakika uğraşan herkes yapar zamanımıza yazık üyelerin çoğu çalışıyor yada bebeği var

herkes çalışıyor uğraşanlar neden uğraşıyor

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Demek isteiğim ufak bir eleştiriydi.Forum olduğu için burası paylaşmadan maalesef olmuyor.Mesela aramızda her kampanyaya aralıksız yüzlerce katılım arkadaşlarımız var.Ama gel gelelim bir konu dahi açmazlar.Ama birisi sana gel şunu akzanayımdese hemen ona zıplarlar.Ben onlara daha çok kzızıyorum.Açıkça söyliyim forumda cezai işlem olursa eğer paylaşanla paylaşmayan aynı kefede olmaz benim için.

Mesela ayan konu açma sayısına bak.Anvile bak sumaka bak özcartamana ve diğer nice arkadaşlara... Konu açan sayımız gün geçtikçe düşüyor paylaşımlarda düşerse beni az etkiler ama çoğu kişiyi fena etkiler....
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Demek isteiğim ufak bir eleştiriydi.Forum olduğu için burası paylaşmadan maalesef olmuyor.Mesela aramızda her kampanyaya aralıksız yüzlerce katılım arkadaşlarımız var.Ama gel gelelim bir konu dahi açmazlar.Ama birisi sana gel şunu akzanayımdese hemen ona zıplarlar.Ben onlara daha çok kzızıyorum.Açıkça söyliyim forumda cezai işlem olursa eğer paylaşanla paylaşmayan aynı kefede olmaz benim için.

Mesela ayan konu açma sayısına bak.Anvile bak sumaka bak özcartamana ve diğer nice arkadaşlara... Konu açan sayımız gün geçtikçe düşüyor paylaşımlarda düşerse beni az etkiler ama çoğu kişiyi fena etkiler....

aynen altına imzamı atıyorum

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
aynen katılıyorum ))

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
SEVDİRDİ ikinci kod :)

SEVDIRDI olacak
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

ozcartman

• Ziyaretçi
Forumda imkanı, zamanı olan herkes elinden geleni yapmalı. Hazıra konmak zaten hiç bir zaman hoş bakabildiğim bişey olmadı ancak soruların cevaplarını vermek, şifreleri vermek hazıra konmak değildir bence. Adamın zamanı vardır araştırır bulur buraya yazar. Zamanında Cineperşembe vardı. O zaman da soruların cevaplarını birisi mutlaka yazıyordu. Asıl hazıra konmak, konuyu görüp hatta katılıp ama burda paylaşmamak; paylaşılanlardan bişeyler elde etmeye çalışmaktır.