herkes kendi uğraşıp bulsaydı kodları daha güzel olurdu şimdi herkes hazıra konacak
Herkes konularıda kendisine saklasaydı forumda paylaşımda olmasaydı benim içinde herşey güzel olurdu.Ama bu durumda belki sizin bile şu ana kazandığınız hiç bir şeyiniz olmazdı.Birisi çıkıpta pembeyi yakalayı paylaşmasa ve siz görmeseniz m.esela
konu paylaşmak ayrı bir şey oyun oynayıp bir şeyleri yapmak ayrı bir şey çoğu kişi diğer yarışmalarda neden paylaşmıyor bilgilerini daha öncelerde de oldu neden kimse paylaşmadı şifreleri aynı kişiler sürekli bir şeyleri götürürken ben buraya bir şey yazınca herkes bana neden oynuyor acaba neyse
parayla alınan ürünün içinden çıkan kodlar olsa bir miktar haklısın ama bunu on dakika uğraşan herkes yapar zamanımıza yazık üyelerin çoğu çalışıyor yada bebeği var
herkes çalışıyor uğraşanlar neden uğraşıyor
siz forumu yanlış anlamışsınız sanırım
sadece buradan sömürelim bilgiyi kendimize saklıyalım değil
kimin vakti varsa kampanyayayı varsa vakti şifreyi hatta imkanı varsa kodu kolaylığı nesi varsa paylaşır forumun amacı budur bu zamana kadar bunu yaptık elimizden geldikçe de yapmaya çalışıyoruz hepimiz
bazen öyle zaman oldu ki birbirimize süpriz kargolar bile yolladık kazananlar kazanamaynlara
ha bunu kötü kullanan yok mu çoook sadece hep bana yapan ama onlarıda yavaş yavaş hepimiz çözüyoruz kim kimdir az çok tanıyoruz yani onlara da ona göre davranıyoruz ama şu gerçeği kimse değiştiremez paylaşım olduğu müddetçe forum var yoksa burada olmamızın ne anlamı var?