0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana bir de geri dönüş yaptılar ben aradıktan sonra ,kontrol ettim bilgileriniz tamam bir sıkıntı yok dedi Ayşen hanım beni sevdiler mi ne
bazı ad-soyadlar 5-6 tane vardı. o konuyla ilgili de birşey sordunuz mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbazı ad-soyadlar 5-6 tane vardı. o konuyla ilgili de birşey sordunuz mu?Sormadım.Yapmasaylarmış.Neden sorayım siz sorun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbazı ad-soyadlar 5-6 tane vardı. o konuyla ilgili de birşey sordunuz mu?Sormadım.Yapmasaylarmış.Neden sorayım siz sorunkim yapmasaymış? + ben size demedim genel olarak sordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana bir de geri dönüş yaptılar ben aradıktan sonra ,kontrol ettim bilgileriniz tamam bir sıkıntı yok dedi Ayşen hanım beni sevdiler mi ne Adresin yarışmaya katılırken tam vermişsin canım öyle değil mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbazı ad-soyadlar 5-6 tane vardı. o konuyla ilgili de birşey sordunuz mu?Sormadım.Yapmasaylarmış.Neden sorayım siz sorunkim yapmasaymış? + ben size demedim genel olarak sordumFirma yapmasaymış.Adam gibi kontrol yapsaydı.Herkesin sebil gibi hesabı var.Şansda olunca çok çıkabilir.Kontrol etseylermiş babında söyledim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbazı ad-soyadlar 5-6 tane vardı. o konuyla ilgili de birşey sordunuz mu?Sormadım.Yapmasaylarmış.Neden sorayım siz sorunkim yapmasaymış? + ben size demedim genel olarak sordumFirma yapmasaymış.Adam gibi kontrol yapsaydı.Herkesin sebil gibi hesabı var.Şansda olunca çok çıkabilir.Kontrol etseylermiş babında söyledimherkesin zibil gibi hesabı var ama nedense 2 soyisime denk gelmiş ve 1 kişi böyle bir hinlik düşünmüş.