0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin212 356 75 70 ben bu numarayı aradım.aykırı gitmeyelim efem ben de bu numaradan ulaştımanneler günüyle ilgili olan için de mi aramak lazim yine bu numaradanmaile cep no yazdık ama donus olmadi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin212 356 75 70 ben bu numarayı aradım.aykırı gitmeyelim efem
212 356 75 70 ben bu numarayı aradım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan mail atmak gerekiyormuş.Ben gönderdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan mail atmak gerekiyormuş.Ben gönderdimben de aramadım mail atmak yeterli mi acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan mail atmak gerekiyormuş.Ben gönderdimben de aramadım mail atmak yeterli mi acaba?ben aradım.Herkes arıyor dedi.Bende son günüymüş dedim.Mail atsaydınız dedi.Kapattı.Sonra tekrar aradım bu mail adresini verdi