0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne şanssızım ya elimde bir sürü dr çeki var . hala dr çıkıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben tüm kartlarıma yaptım bi tane çıktı kart no verirsen kayıt edeyim ilk yazan kişinin kartını benim kartım kalmadıben aynı karta yazdım bi sorun olur mu?kart alacaksınız şartlarda 1 kişi 1 hediye kazanır yazıyortamam ama hepsi farklı hesaplardan bir tek kartımız varsa napcaz ailede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben tüm kartlarıma yaptım bi tane çıktı kart no verirsen kayıt edeyim ilk yazan kişinin kartını benim kartım kalmadıben aynı karta yazdım bi sorun olur mu?kart alacaksınız şartlarda 1 kişi 1 hediye kazanır yazıyortamam ama hepsi farklı hesaplardan bir tek kartımız varsa napcaz ailede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben tüm kartlarıma yaptım bi tane çıktı kart no verirsen kayıt edeyim ilk yazan kişinin kartını benim kartım kalmadıben aynı karta yazdım bi sorun olur mu?kart alacaksınız şartlarda 1 kişi 1 hediye kazanır yazıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben tüm kartlarıma yaptım bi tane çıktı kart no verirsen kayıt edeyim ilk yazan kişinin kartını benim kartım kalmadıben aynı karta yazdım bi sorun olur mu?
ben tüm kartlarıma yaptım bi tane çıktı kart no verirsen kayıt edeyim ilk yazan kişinin kartını benim kartım kalmadı