Gönderen Konu: Akmina Süpriz  (Okunma sayısı 22613 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
Akmina Süpriz
« : 06 Haziran 2014, 15:01:08 »
İkongil misin, yoksa Gezgil mi? Peki ya Energil? Bilemedin mi? Akmina Limongiller Sürpriz Olsun uygulamamıza gel, öğrenirken sürpriz hediyeler kazan!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinürprizOlsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
Ynt: Akmina Süpriz
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2014, 15:01:55 »
Kampanya 06.06.2014 (saat 00:01) ile 05.07.2014, (saat 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelinde Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait Akmina markasına ait olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında gerçekleştirilecektir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sayfasına giriş yaparak (ücretsiz) sayfayı beğendikten sonra Sürpriz Olsun uygulamasında yer alan 10 soruya cevap veren herkes katılımcı olarak kabul edilecektir.

Kampanya süresince her bir kişiye en fazla 1 adet ödül kazanabilecektir.
• Uygulamada 10 soruyu da cevaplayan her 7. kişi, 5,19 TL değerindeki Akmina Limongiller Limon&Yeşil Limon (6x200 ml), Akmina Limongiller Limon&Ahududu (6x200 ml) ve Akmina Limongiller Limon&Nane (6x200 ml) paketi kazanacaktır. Bu ödülden her hafta en fazla 250 adet, toplamda en fazla 1000 adet verilecektir.
• Uygulamada 10 soruyu da cevaplayan her 7. kişi 50 TL değerinde Akmina Limongiller ürün hediye çeklerinden kazanacaktır. Bu ödülden her hafta en fazla 15 adet, toplamda en fazla 60 adet verilecektir.
• Kampanya süresince her hafta en fazla 265, toplamda en fazla 1060 adet hediye verilecektir.

Kazananlar internet kanalıyla Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından duyurulacaktır.

Kampanyaya Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi çalışanları ile Voks Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.

İnternet katılımında sunulan kimlik ve adres bilgilerinin kanıtlanması katılımcının sorumluluğundadır.

Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, hile yaptığı tespit edilen kullanıcıları yarışma dışı bırakma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılım ve site içerisindeki işlemler ücretsizdir. Katılım için ticari bir koşul aranmamaktadır.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Voks Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. üçüncü kişilerin sebep olduğu durumlar, internet bağlantı hizmeti sağlayan kuruluşlardan kaynaklanan aksaklıklar, gecikmeler ve benzeri dış etkenler ile yanlış kullanımdan kaynaklanabilecek teknik arızalardan sorumlu değildir.

Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uygulama sonunda verilecek ödüller ve ödül sayılarıyla ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

"Sürpriz Olsun" uygulamasında, Facebook ile sponsorluk, destek ve benzeri hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.

Uygulamaya katılan herkes bu katılım koşullarını okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Money Club Kart’a Tanımlanan Ödüller

Kampanya tarihleri arasında, katılım formunu doğru ve eksiksiz dolduran Money Club üyeleri ödüle hak kazanacaktır.

Ödüle hak kazanan katılımcılar, Money Club Kart’larına tanımlanacak olan ödüllerini, Migros 2M, Migros 3M ve Migros 5M’lerden Money Club Kart, Money Bonus ve Money Club ile 15.07.2014 tarihine kadar teslim alabileceklerdir.

Her bir kullanıcının yalnızca bir (1) defaya mahsus olmak üzere indirim kazanma hakkı bulunmaktadır.

Teknik nedenlerden dolayı Money Club Kart’larına ödülleri tanımlanmayan hak sahiplerinin kartlarına ödülleri 2 gün içerisinde tanımlanacak olup, indirimleri bir sonraki alışverişlerine yansıyacaktır.

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2014, 15:02:05 »
50 tl intersport çek çıktı :)

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2014, 15:12:34 »
6 lı akmina kazandım ama kart no giriyorum hata veriyor

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2014, 15:18:03 »
habire oyna oyna birşey yok  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2014, 15:19:32 »
ben görünce hemen girdim 50 tllık d&r çeki tebrikler yazdı tel,adres ve mail istedi :)

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2014, 15:32:13 »
bana da 6lı akmina çıktı ama money no girince hata veriyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2014, 15:34:47 »
bende 6 lı kazandım kart no girdim sorun olmadı

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2014, 15:36:29 »
bende 6 lı akmina kazandm tebrkler yazdı

Çevrimdışı hilal89

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2014, 15:37:13 »
ben de 6 lı akmina kazandım kart no girdim şimdi migrostan gidip alabilir miyim acaba ?