Gönderen Konu: MIGROS HAZIRANDA EFSANE CEKILISLER  (Okunma sayısı 18343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
Ynt: MIGROS HAZIRANDA EFSANE CEKILISLER
« Yanıtla #180 : 17 Temmuz 2014, 13:11:55 »
ARKADAŞLAR UNİLEVER -MİGROS KAMPANYASI KAPSAM DIINDA ÇEKİLİŞLE KİNG BAMBİ BLENDIR KAZANDIM 4441044 ARADIM ŞUBEYLE GÖRÜŞÜN DEDİ ŞUBEYİ ARADIM HABERLERİ YOK BU NE İŞ  ANLAMADIM BİLGİSİ OLAN VARSA AYDINLATIRSA SEVİNİRİM.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #181 : 17 Temmuz 2014, 13:46:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ARKADAŞLAR UNİLEVER -MİGROS KAMPANYASI KAPSAM DIINDA ÇEKİLİŞLE KİNG BAMBİ BLENDIR KAZANDIM 4441044 ARADIM ŞUBEYLE GÖRÜŞÜN DEDİ ŞUBEYİ ARADIM HABERLERİ YOK BU NE İŞ  ANLAMADIM BİLGİSİ OLAN VARSA AYDINLATIRSA SEVİNİRİM.

çekilişi yapan firma U2 yi arayın 0212 212 40 30
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı nur_568

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #182 : 17 Temmuz 2014, 13:54:24 »

ben u2 yu aradım. Adam okadar soğuk konuşuyorki sanki ürününü zorla elinden alıyorum. Dedim teşekkürler çok ilgili ve çok kibarsınız. Adam kaldı. !

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #183 : 17 Temmuz 2014, 14:02:12 »

ben u2 yu aradım. Adam okadar soğuk konuşuyorki sanki ürününü zorla elinden alıyorum. Dedim teşekkürler çok ilgili ve çok kibarsınız. Adam kaldı. !

Ben karar aldım u2 ile yapılan kampanyalara katılmayacağım. Öncelikle işlerini düzgün yapmıyorlar ve açıkçası çekilişleri şaibeli düzenlediklerine inanıyorum. Her düzenledikleri çekilişte mutlaka bir pürüz oluyor. Ya yedek açıklamıyorlar. Ya hediye kazanaların bilgileri karışıyor. Hediyeler geç geliyor veya gelmiyor. Yani katıldığınıza katılacağınıza pişman oluyorsunuz...
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #184 : 18 Temmuz 2014, 12:37:35 »
coca-cola migros cekilisinde 336.000 civari katilim var,ulker nike urunleri cekilisi yapildi
sonuclar bana mail ile gelecek gun icinde U2 firmasi sorumsuz davrandigi icin mpi ye sikayet
edilmeli ulker urunlerinin dagiticisi pasifik a.s  deniz ajansla anlasmasini bozdu,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #185 : 18 Temmuz 2014, 12:46:51 »
coca-cola migros cekilisinde 336.000 civari katilim var,ulker nike urunleri cekilisi yapildi
sonuclar bana mail ile gelecek gun icinde U2 firmasi sorumsuz davrandigi icin mpi ye sikayet
edilmeli ulker urunlerinin dagiticisi pasifik a.s  deniz ajansla anlasmasini bozdu,

Bilgide en derine inmişsin  ;)
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #186 : 18 Temmuz 2014, 13:28:18 »

Bilgide en derine inmişsin  ;)
bazen inmek gerekiyor o yuzden herkes isini duzgun yapamiyor ben kendimce eksik
gordugum durumlari cekilis ajanslarina iletirim onlari yonlendiririm ajans calisanlari sesimdem
beni hemen taniyor zaten hatta niye aradigimi ben soylemeden bilenler var,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı murakami

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #187 : 18 Temmuz 2014, 17:22:14 »
u2 yi yıllarca denedim pek çok kampanyasına bazen yüklü katılım yaptım, bişey kazanamadım, başka firmalardan kazandım. hatta bir çekiliş listesinde adımı bulamadılar mpi ye bildirdim çekiliş tekrarlandı heidye kazandım. iyi de her çekilişin takibini böyle nasıl yapalım, işi gücü bırakmamız gerekir. ben de katılmamaya karar verdim artık. listede adımızı sorguluyoruz, vermeye yetkili değiliz cevabı alıyoruz. bazen çekiliş 11:00 de yapılacaksa 10:00 da arayıp listeden adımı sorgulatıyorum listeler henüz elimize ulaşmadı(!) cevabını alıyorum, oysa çekilişe kalmış dakikalar, kampanyaya katılım süresi çoktan dolmuş, yani kesin liste belli.. v.s. u2 düzgün çalışmıyor.

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #188 : 19 Temmuz 2014, 22:36:02 »
tansas tamek salcano cekilisinde 600 kusur katilim var bana yedek 40 larda 1 tane cikti,
10 tl katilimli ulker 800 nike top ve 200 forma cekilisi yarin interlink pazarlamada yapilacak,

10 tl katilimli ulker 800 nike top ve 200 forma cekilisi sonuçları yayınlandımı

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #189 : 19 Temmuz 2014, 23:49:15 »
Aynen ben de siz den sonra u2 aradın listeden ad soyad ades telefon aldılar 1 ay sonra göndeririz dediler ne iş heral de mallara konacaklar aramayanların göndermeyecekler gibi geldi bu firmayı migrosa şikayet edeceğim siz de şikayet edin adam gibi iş yapsınlar