bir de hiç durmadan 3km mi acaba? Gün içinde olsa kolayda hiç durmadan olsa zor gibi
Bu kadar çekiliş ne ya ? Ben Hastayken yapılır mı ?
pepsiden yararlanabilen oldumu? Bir de kapak kodu mu lazım acaba? Yoksa açma halkası da işi görür mü?
dolu çekiliş gibi gözüksede işime yarayan hiç bir ürün yok

artık işime yaramayan her kampanyaya zırt pırt katılmayacağım
pepsiden yararlanabilen oldumu? Bir de kapak kodu mu lazım acaba? Yoksa açma halkası da işi görür mü?
ben telefonla kayıt olduğum şifreleri denedim bi ara tebrikler yazdı tek tek denedim bazıları yanlış dediydi sinema bileti alamadıydımda 5 tane denedim bakalım money gelecek mi beklemedeyim.
Money clup kart ile omo aldığımızda çekilişe dahil olduğumuzu nasıl anlayacağız? Birde Kartı kayıt etmek gerek derken money clubun sitesinden kartı kayıt etmeye diyorlar herhalde dimi.
ben şimdi denedim anında yükleniyor moneykarta.. eski kapaklar vardı onları denedim, biri siyah kapaktı o olmadı diğerleri oldu..
•1 Haziran 2013 ve öncesi üretilmiş ürün şifreleri kampanyaya dahil değildir.
sanırım bazı kapaklarda bu yüzden hata verdi..
*15 tl tamek urun alisverisine 60 samsung galaxy note,samsung galaxy S3 kazanma sansi
*10 omo yumos alisverisine 99 arcelik camasir makinesi,
*10 cif,domestos alisverisine 1000 adet king kucuk ev aleti kazanma sansi ,
*5 tl sana alisverisi yapan 1000 kisiye arzum firrin ekmek kizartma makinesi
bu kampanyalara bütçe ayıracağım, sonuçta eve gerekli olanlar şuan için bunlar.
Bu kampanyaya dahil oldugumu nasıl anlayacagız. Money kartımızı netten giriş yapınca görebilecek miyiz katılımımızı yaptıgımızı acaba?