Gönderen Konu: MIGROS HAZIRANDA EFSANE CEKILISLER  (Okunma sayısı 18464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
Ynt: MIGROS HAZIRANDA EFSANE CEKILISLER
« Yanıtla #150 : 04 Temmuz 2014, 20:12:18 »
bu cekilisler sifre kartli olsa boyle saibeli olmazdi tekrar yazmada fayda var hedef bunlara
benzer bu yil iki cekilis yapti ve yedek 1 e 1 cekildi yani asil sayisi kadar ve yedek 147-189
gibi numaralara hak gecti yine ayni durum olacak yedek cekmeyerek U2 isguzarlik yapiyor
hem unilevere hemde mpi ye bu durumu kazanamayanlar sikayetle iletmeli olumlu geri donus
olabilir bence bu hediyelerin 500 den fazlasi elde kalir,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı burak02

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #151 : 04 Temmuz 2014, 21:04:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3 tane fırrın kazanmışızz..ALLAH kabul etsin..kazanan arkadaşlara tebrikler ..anvill..tebrikler
kaç tane çekiliş hakkınız vardı acaba :)

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #152 : 04 Temmuz 2014, 21:13:31 »
Alıntı yapılan: 3333iga link=topic=92443.msg1069044#msg1069044  date=1404489915
3 tane fırrın kazanmışızz..ALLAH kabul etsin..kazanan arkadaşlara tebrikler ..anvill..tebrikler

6 veya 7 olması lazım..kişi başına 1 er katılım yapmıştım..migros a güvenmediğim için diğer kampayalarının çoguna katılmadım zaten..

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #153 : 04 Temmuz 2014, 21:16:32 »
Migrosta ; kartımızdaki money puanlar ile avea hattımıza tl yükleme nasıl yapılabiliyor deneyen oldu mu _?
yapılıyo

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #154 : 04 Temmuz 2014, 21:30:10 »
Alıntı yapılan: 3333iga link=topic=92443.msg1069044#msg1069044  date=1404489915

6 veya 7 olması lazım..kişi başına 1 er katılım yapmıştım..migros a güvenmediğim için diğer kampayalarının çoguna katılmadım zaten..
bende 12 katilimla 2 Firrin kazandim sonuctan hosnut degilim linki izle cok orijinal
 guzel bir cihaz ama yedek cekilmemesinden acikcasi rahatsizim ve onca cihaz oylece kalacak,

Çevrimdışı sebik1

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #155 : 04 Temmuz 2014, 22:24:05 »
acaba nasıl itiraz edip yedek çekşilmesini sağlayabiliriz belki asillerden almayan olacak yazık olacak kampanyaya katılıp takip edenlere

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #156 : 04 Temmuz 2014, 22:43:31 »
acaba nasıl itiraz edip yedek çekşilmesini sağlayabiliriz belki asillerden almayan olacak yazık olacak kampanyaya katılıp takip edenlere
asil kazanip asla haberi olmayacak insan cok olur kazandigini telefonla arayip adres
teyidi yapmayana zaten hediye gonderilmiyor bulundugun yerdeki mpi subesine alisveris fisi
fotokopisiyle yazili beyanda bulunup sikayetci olabilirsin ustelik cekilise reel anlamda herkesin
katilabildigide kesin degil migros bu cekilis ajanslarina hep eksik data veriyor birde U2 nin
yedek cekmeyerek yaptigi haksizligi unilever tuketici hattina da iletebilirsin 444 25 19

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #157 : 05 Temmuz 2014, 04:16:28 »
cif ve tamek açıklanmadı daha değilmi? göremedim ben...

Çevrimdışı drogba54

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #158 : 05 Temmuz 2014, 05:26:49 »
bu kampanyalarda şu şu tarihler arasında alışveriş yapan yazıyor ama insertler çok çabuk değişiyor insertte bulunan tarihlerdeymiş müşteri hattını ve mağaza çalışanlarına sordum bu tarihler yazsada önceki insertte olduğu için olmuyormuş temmuz 2ye kadar alışveriş yapın yazıyor ama Migros ilk günlerde alışveriş yapanları bildiriyormuş çekilişe insert değiştiği zamanki alışverişler tarih geçerli olsada çekilişe dahil edilmiyormuş ben henkelden 25 tl alışverişe katılmak istemiştim yunan adaları 2 temmuza geçerli dedi o kampanya haziran ayındaki insertün ilk çıktığı anda geçerliymiş sonraki insertte kampanya gösterilmediği için Migros bildirmiyormuş alışveriş yapanları boşuna çekilişe hatıldım diye beklemeyin ben öğrendim haberiniz ola.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #159 : 05 Temmuz 2014, 12:25:50 »
bu kampanyalarda şu şu tarihler arasında alışveriş yapan yazıyor ama insertler çok çabuk değişiyor insertte bulunan tarihlerdeymiş müşteri hattını ve mağaza çalışanlarına sordum bu tarihler yazsada önceki insertte olduğu için olmuyormuş temmuz 2ye kadar alışveriş yapın yazıyor ama Migros ilk günlerde alışveriş yapanları bildiriyormuş çekilişe insert değiştiği zamanki alışverişler tarih geçerli olsada çekilişe dahil edilmiyormuş ben henkelden 25 tl alışverişe katılmak istemiştim yunan adaları 2 temmuza geçerli dedi o kampanya haziran ayındaki insertün ilk çıktığı anda geçerliymiş sonraki insertte kampanya gösterilmediği için Migros bildirmiyormuş alışveriş yapanları boşuna çekilişe hatıldım diye beklemeyin ben öğrendim haberiniz ola.

Nerden öğrendiniz bu bilgiyi?Son gün katıldığım migros kampanyasında ismim var sizin tezinize göre olmaması gerekir.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 12:27:27 Gönderen: ufoskop »