Gönderen Konu: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli  (Okunma sayısı 18861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli
« Yanıtla #10 : 26 Mayıs 2014, 00:35:19 »
Yanlış anlaşılma olmasın geçen seneki girdiğimiz şifreleri kabul etmiyor tabiki ama geçen seneden kalan şifreleride kabul etmedi bende..

Girilen ve girilmeyen eski şifreli çubuklar (Hiçbirini kabul etmedi)

Girilmeyen yeni çubuklar (Hepsini kabul etti)

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2014, 20:00:05 »
Aynı gün birden fazla katılım yapmıyorum. Zamanla deneyelim bakalım :)

Ama dondurma stt (son tüketim tarihi) olarak 2 yıl raf ömürlü diye biliyorum. Önceden bu nedenle önceki yılları da kabul ediyordu.
Şifre algoritması açısından firma çıkmaza girdiyse kurguyu değişmiş olabilir. STT den ötürü ürünlerin bir kısmını kabul etmemesi açıkçası kendi topuğuna sıkmak gibi olur. Vatandaş hangi şifre geçerli hangisi geçersiz bilemez çünkü.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 27 Mayıs 2014, 10:42:22 »
yeni karabiberli magnum söylenildiği kadar kötü değil.ben espressomuydu cappicuno mu neydi ondan çok daha güzel olduğunu düşünüyorum  :D ama tabi diğer magnumlar kadar iyi değil  :)

daha 2 gün önce aldım çubuğu attım bu sene kampanya yok diye,ertesi sabah 24 saat bile geçmeden kampanya haberini gördüm forumda  :D

DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 29 Mayıs 2014, 16:42:57 »
geçen yıl Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #14 : 29 Mayıs 2014, 22:02:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçen yıl Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
150 ye 100 katılım :) Çok çalışmamız lazım çooooook :) Demek ki kazanmak tesadüf değilmiş :)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 29 Mayıs 2014, 22:54:32 »
Sanırım geçen yıl ki porscheyi kuzenimin arkadaşı kazanmış. Sabancıda öğrenci kendisi zengin arladaslarından biri heralde :))
:)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 29 Mayıs 2014, 23:22:11 »
ben magnumları 1.9 kuruşa alıyorum ona rağmen 50 tane bile yollamadım. ;D elalem 3 liradan 150 şifre göndermiş.inansammı ya  :D gerçi forumda daha fazla yollayan vardır  ;D ama onlar zaten ticaret ve kampanyayı birleştiriyor ama sıradan birinin 450 lira dondurmaya vermesi garip  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #17 : 30 Mayıs 2014, 08:47:02 »
Dostum 2 gündür java kaynaklı şifre gönderemiyordum. Eskiler de dahil karışık 10 şifre gönderdim, daha geçersiz şifre diye seken olmadı. Bilgine...

Yanlış anlaşılma olmasın geçen seneki girdiğimiz şifreleri kabul etmiyor tabiki ama geçen seneden kalan şifreleride kabul etmedi bende..

Girilen ve girilmeyen eski şifreli çubuklar (Hiçbirini kabul etmedi)

Girilmeyen yeni çubuklar (Hepsini kabul etti)

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 30 Mayıs 2014, 11:45:46 »
Yanılmıyorsam geçen seneydi 127 ydi galiba benimde katılımım benim kaçırmama sebep videoyu izledikten sonra anladım ki daha önce hiç kampanyaya katılmamış olmam lazımmış galiba 2006'dan beri kampanyacı olmamın faturasını da demek böyle ödemişim farkında olmadan :D

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 30 Mayıs 2014, 12:04:24 »
ben magnumları 1.9 kuruşa alıyorum ona rağmen 50 tane bile yollamadım. ;D elalem 3 liradan 150 şifre göndermiş.inansammı ya  :D gerçi forumda daha fazla yollayan vardır  ;D ama onlar zaten ticaret ve kampanyayı birleştiriyor ama sıradan birinin 450 lira dondurmaya vermesi garip  :D
1.9 krş???