0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 sıfrem vardı bırıne hatalı dedı dıgerınde kart kullanılmıs dedı m.h aradılar sonuc cıkmadı oysa ne kart nede sıfre kullanılmıstı yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 sıfrem vardı bırıne hatalı dedı dıgerınde kart kullanılmıs dedı m.h aradılar sonuc cıkmadı oysa ne kart nede sıfre kullanılmıstı yaa Birleştirilmiş kartlarda o hata oluyor. Bir kartla aldın mı diğerine vermiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 sıfrem vardı bırıne hatalı dedı dıgerınde kart kullanılmıs dedı m.h aradılar sonuc cıkmadı oysa ne kart nede sıfre kullanılmıstı yaa Birleştirilmiş kartlarda o hata oluyor. Bir kartla aldın mı diğerine vermiyor.ben birleştirilmiş kartlarlada aldım sorun çıkmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 sıfrem vardı bırıne hatalı dedı dıgerınde kart kullanılmıs dedı m.h aradılar sonuc cıkmadı oysa ne kart nede sıfre kullanılmıstı yaa Birleştirilmiş kartlarda o hata oluyor. Bir kartla aldın mı diğerine vermiyor.ben birleştirilmiş kartlarlada aldım sorun çıkmadıArmağan birleştirilmiş kartlarada aldın mı?Onlara girince magnum kasiyer şifresi diye görünüyor.Ana karttan aldın mı birleştirilenlerlede almışsın gibi çıkıyor.