0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanal Market'te verdikleri Money Club Kart numaları kasalarda geçerli olur mu ki?Migros'tan 1₺ karşılığında dilediğimiz kadar kart alabiliyor muyuz peki? Dondurma 3₺ sonuçta, kart 1₺
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanal Market'te verdikleri Money Club Kart numaları kasalarda geçerli olur mu ki?Migros'tan 1₺ karşılığında dilediğimiz kadar kart alabiliyor muyuz peki? Dondurma 3₺ sonuçta, kart 1₺sanal markette verilen kart numarasını markette nasıl geçeceksiniz ?migrostan aldığınız kartları kayıt ettirdiğiniz sürece alabilirsiniz tabi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanal Market'te verdikleri Money Club Kart numaları kasalarda geçerli olur mu ki?Migros'tan 1₺ karşılığında dilediğimiz kadar kart alabiliyor muyuz peki? Dondurma 3₺ sonuçta, kart 1₺sanal markette verilen kart numarasını markette nasıl geçeceksiniz ?migrostan aldığınız kartları kayıt ettirdiğiniz sürece alabilirsiniz tabi.Sanal Market'ten verdiği numarayı kasada yazdırarak olmaz mı, ben kartımı unuttuğumda numarasını yazdırıp kullanabiliyorum mesela.Bir de Migros'tan aldığımız kartları nereye kaydettirmemiz gerekiyor, ben hiçbir kartımı kaydettirmedim de?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanal Market'te verdikleri Money Club Kart numaları kasalarda geçerli olur mu ki?Migros'tan 1₺ karşılığında dilediğimiz kadar kart alabiliyor muyuz peki? Dondurma 3₺ sonuçta, kart 1₺sanal markette verilen kart numarasını markette nasıl geçeceksiniz ?migrostan aldığınız kartları kayıt ettirdiğiniz sürece alabilirsiniz tabi.Sanal Market'ten verdiği numarayı kasada yazdırarak olmaz mı, ben kartımı unuttuğumda numarasını yazdırıp kullanabiliyorum mesela.Bir de Migros'tan aldığımız kartları nereye kaydettirmemiz gerekiyor, ben hiçbir kartımı kaydettirmedim de?sanal markette verilen kart numarası money club kartın üzerindeki numaralar gibi mi?money club kartımızı unuttuğumuz vakit telefonumuzdan kartsız alışveriş şifresi çıkartabiliyoruz .bu linkten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanal Market'te verdikleri Money Club Kart numaları kasalarda geçerli olur mu ki?Migros'tan 1₺ karşılığında dilediğimiz kadar kart alabiliyor muyuz peki? Dondurma 3₺ sonuçta, kart 1₺sanal markette verilen kart numarasını markette nasıl geçeceksiniz ?migrostan aldığınız kartları kayıt ettirdiğiniz sürece alabilirsiniz tabi.Sanal Market'ten verdiği numarayı kasada yazdırarak olmaz mı, ben kartımı unuttuğumda numarasını yazdırıp kullanabiliyorum mesela.Bir de Migros'tan aldığımız kartları nereye kaydettirmemiz gerekiyor, ben hiçbir kartımı kaydettirmedim de?sanal markette verilen kart numarası money club kartın üzerindeki numaralar gibi mi?money club kartımızı unuttuğumuz vakit telefonumuzdan kartsız alışveriş şifresi çıkartabiliyoruz .bu linkten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet, şöyle bir şey verdi mesela: 6002082300210109Kartımızı kaydetmeden kampanyalardan faydalanamıyor muyuz artık, eskiden böyle bir şey yoktu sanki?
Ben kartları birkaç yıl önce Migros'tan almıştım ve kaydetmeden kullanıyordum. Yeni alınan kartlar için geçerli olabilir mi bu?