ilk sırada onun tel var sanırım ona ilk yolladılar

ben en sondayım ayvayı yedik

bu arada diğer kişi kim o damı forumdan?
Ya arkadaşlar benim maile hala bi belge falan gelmedi...Sizlerden naber???
Ya arkadaşlar benim maile hala bi belge falan gelmedi...Sizlerden naber???
bende de yok hocam. Bir gelişme olursa haberleşelim. Ararsan filan haberimiz olsun da meraklanmayalım;)
ok buradan mutlaka haber vereceğim...
acunfirarda az önce samsung u aradım telefonların ne zaman dağıtılacağıyla ilgili süreci buradan göremiyoruz internet sitemizden yada kendi mail adresinizden takip etmeniz gerekmektedir dediler...
Realplayers lütfen yardım başka ne yapabiliriz???Neden sana teslim tesellüm denen belgeyi gönderdilerde bize göndermediler?mail adresinin hotmail olması ile alakalı bi durum olabilir mi?
Evet ya hocam bir mail adreslerini versen bize de biz de sorsak sana zahmet.
mail adreslerinden ulaşmadım telefon ile aradım ama şu an onu arıyorum mail ilede istekte bulunacağım.sonra sana tekrar dönerim olumlu yada olumsuz ok...
destek>bize ulaşın kısmında Samsung Cep telefonlarının özellikleri ve işlevsellikleri ile ilgili sorunuz var ise lütfen burayı tıklayınız diye bi yer var oraya tıklayarak mail attım sen de at istersen...Gerçi bu samsung kullanıpta destek almak isteyenler için bi kısım ama başka mail atacak bi yer bulamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHediyenizi teslim alabilmeniz için gerekli form ektedir. Formu doldurduktan sonra nüfus cüzdanı fotokopinizi de ekleyerek firmamıza kargo ile ulaştırdığınız takdirde hediyeniz adresinize gönderilecektir.
Adresimiz: Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Cyberplaza A Blok 6. Kat No:602 Bilkent / Ankara
teşekkürler realplayers verdiğin mail adresine mail attım beklemedeyim...