0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ödüller ne zaman dağıtılacak arkadaşlar bilgisi olan var mı?
ben acunfirarda alır diyordum ne yalan söyleyeyim öyle kendinden emindiki ;
Teşekkürler...Haberini buradan bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler...Haberini buradan bekliyorum mail adresine teslim tesellüm belgesi gönderiyorlar onu doldurup kimlik fotokopisini ekleyip belirtilen adrese kargo göndermemiz gerekiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler...Haberini buradan bekliyorum mail adresine teslim tesellüm belgesi gönderiyorlar onu doldurup kimlik fotokopisini ekleyip belirtilen adrese kargo göndermemiz gerekiyor. realplayers selam.tesellüm fişini gönderdiler mi bu yarışma için? Yoksa geçmiş yarışmalarda böyle oldu mu demek istedin? Bana henüz bir mail gelmedi de hocam merak ettim.Bilgi verirsen sevinirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler...Haberini buradan bekliyorum mail adresine teslim tesellüm belgesi gönderiyorlar onu doldurup kimlik fotokopisini ekleyip belirtilen adrese kargo göndermemiz gerekiyor. realplayers selam.tesellüm fişini gönderdiler mi bu yarışma için? Yoksa geçmiş yarışmalarda böyle oldu mu demek istedin? Bana henüz bir mail gelmedi de hocam merak ettim.Bilgi verirsen sevinirim.ewet gönderdiler bu yarışma için söyledim . ben kargo ile gönderdim bile teslim tesellüm evrağını .