benimde bir ricam olucaktı lütfen konu başlıklarına o kampanyayı yapan firmayıda konu açan arkadaşlarım eklerse çok sevinirim dün halelikör tweeterda yarışma yaptı ve konuyu bulamadığım için yazamadım yani mesela ipad kazanmak istermisiniz derken eğer kampanyayı yapan firmayıda eklenirse çok iyi olucağını düşünüyorum 
Aslında bende buna karşıyım. Üye olmayanlar linkleri göremeyince kampanyayı bulamıyorlar. Ama direk başlığa yazarsak üye olmayan herkes kampanyayı kolayca bulur.
ama hoppidi haklısın ama aynı konu açılma problemleri oluyor o yüzden dedim
bence üye olmayanlar lınklerı degıl hıc bır seyı goremesınler hatta yorum yazmayan hıc yazısı olmayan uyelerde goremesın bır sey konuyu ıcerıgı falan ben sabahtan aksama kadar buradayım cokta mutluyum bazı sıtelerdee rastlamıstım konu acmayınca yorum yazmayınca uyede olsan hıc bır sey gremıyosun ole olabılır acıkcası forumun paralı olması taraftarı degılım ben özür dileyerek tabı herkesın kendı fıkrıdır ben sadece fıkrımı soledım ole olunca sadece bunu karsılayabılıcek uyeler olur burada
hiç birşey göremeden nasıl yrum yazıp konu açıcaklar
böyle bir seçim yapılmamalı bence asgari ücretle çalışan bizim gibi insanları zorlar bu. paralı üyelik. reklam alınsa bunun yerine. daha iyi olmazmı? düşününn bizleri lütfen
Şu an 28 üye 61 ziyaretçi var.
ben de eskiden üye felan değildim bakıyordum bazen bu siteye ve inanır mısnız daha çok kazanıyordum
ben de eskiden üye felan değildim bakıyordum bazen bu siteye ve inanır mısnız daha çok kazanıyordum 
Valla en iyi ziyaretçi olmak bencede

Zaten yakında ziyaretçi yapacaklar beni