Gönderen Konu: Üyeden çok ziyaretçi var...  (Okunma sayısı 23504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Üyeden çok ziyaretçi var...
« : 04 Ekim 2009, 10:31:53 »
Biliyorum daha önce bu konuya değinildi ama farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum ve de izlenimlerimi size aktarmak istiyorum.
1. si ne zaman forumumuza girersem giriyim, üyeden çok misafir oluyor, bu beni rahatsız ediyor. Evet linkler misafirlere kapalı ama konu zaten ortada. linki de bulamayacak kadar saf değildir heralde.
2.si burada paylaşılan emekler çalınıyor. başka sitede harfi bile değiştirilmeden yayınlanıyor. Gerekirse adres bile veririm. Bunu yapanlar arasında sitemizin usta kampanyacılarımızda var.
Demek istediğim ziyaretcilere her türlü kısıtlama gelsin. sitedeki konuları da başka sitede kaynak bile göstermeden harfi harfine utanmadan yayınlayan arkadaşlarda siteden zamanlı olarak banlansın. Biraz nazi kuralları gibi oldu ama hazıra konuyorlar.
Arkadaşlar sizde görüş ve önerilerinizi belirtirseniz bu sıkıntı ortadan kalkmış olacak. siz neler düşünüyorsunuz?
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2009, 10:34:09 Gönderen: kayserillim »
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Üyeden çok ziyaretçi var...
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2009, 10:38:35 »
benimde dikkatimi cekiyor bakıorum mesela uye olma zamanı 2008 temmuz 1 msjı bile yok bazılarının bncede hoş bir durum deil bu

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2009, 11:02:31 »
Bende bu durumdan rahatsızım çogu zaman kampanya paylaşmaya korkar oldum aynı kampanyamın anında başka sitelerde başka üyeler tarafından paylaşılması beni rahatsız edmiyor degil.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2009, 13:09:57 »
evet neyazık ki üyeliğimizin herkese açıl olması birtakım emek hırsızlarının çoğalmasına neden oldu.
Premium üyelik uzun zamandır gündemimizde ama şartları henüz netleştiremedik.
Yöneticiler arasında bu konuyu tekrar konuşup en kısa zamanda hayata geçirmeye çalışacağız.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2009, 14:48:59 »
kesinlikle katıllıyorum alıntı yapmadan kendileri bulmuş gibi cevapları yayınlıyorlar uzun zamandırda bu yüzden doğru düzgün mesaj yazma isteğim bile olmuyor nede olsa başkası gelip konucak üstüne.

Bence Mod ve Adminlerin referans verdiği kişiler Premium üye olup daha sonradan çok güvenilen kişileri davet ederek bu oluşum içine girebilirler.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2009, 15:00:35 »
Bu durum bi dönem benim kampanya paylaşımımı durdurmama sebep olmuştu.Sizlerinde bunda dikkat etmesi gereken hususlar var arkadaşlar , kampanya paylaşmayan ve hiç tanımadığınız kişiler özel mesajla destek isterse vermeyin bende sen itediğinde veririm vs gibi laflara aldırış etmeyin..Cunku konuları çalanlarla onlar hep aynı kişiler..Ayrıca ekipler halinde farklı uyeliklerle bir anda oy toplama yçalışmasına giriliyor..
 Kapalı forumda olunca paylaşım yapıp burada paylaşım yaparsam kapalı forumdan cıkartılırmıyım korkusu içinde olanlarda çoğunlukta tabiki.Hatta bazı siteler buraya girersin ancak orada paylaşım yapmıyacaksın diye şartlar koşuyorlar ayrıca  bu sitelere herkes uyedir olabilir kimseye bir şey demeyede hakkımız yok bende üyeyim ama paylaşımlarından da asla vazgecmem destek isteyceksemde insanları aldatırcasına değil şereflice cıkar isterim çünkü burada emeği olmayanların destek istemelerinede kıl oluyorum...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2009, 15:26:56 »
Valla hırsızlıktan başka bişey değil bu konuda daha önceki tavrımda belliydi aynen de devam edecek. Oradaysan buraya uğramayacaksın. Uğratmamak için hertürlü önlemi alacağız. İnternet ortamında sen burdasın buraya girme demek zor ama rahatta vermiyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2009, 15:37:07 »
geçen gün bir kampanya hakkında bilgi ararken adı bizim siteye çok benzeyen bir site çıktı tabii hemen ilgimi çekti site aşağı yukarı aynı bu site şeklinde düzenlenmiş buraya açılan her konu orada da var ayrıca site yöneticilerinin çoğu bu siteden tanıdık isimler ???
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2009, 16:32:56 »
Bence Bi zamandan itibaren yeni üyelikler ücretli olmalı. ve belirli üyelere yani bol kampanya paylaşan üyelere V.I.P üyelik verilmeli. bu vip üyelerede ay içinde açtığı kampanyaların saysına ve türüne göre çeşitli hediyeler verilmeli.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2009, 17:07:17 »
yakında forumda kampanya paylaşmayı teşvik edici bir kampanya ile geliyor olacağız :)
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin