öncelikle ürünlerimizi kullanan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum özellikle eczaneden almış olanlara

başka bir konu,losyondan ve nemlendiriciden farklı ürünlerimizde var.tüy dökücüler,ter önleyiciler,el ve ayak kremleri,siğil gidericiler,bit spreyleri,ağda bantları,antibakteriyel jeller ve mendiller v.s.
öncelikle ürünlerimizi kullanan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum özellikle eczaneden almış olanlara
başka bir konu,losyondan ve nemlendiriciden farklı ürünlerimizde var.tüy dökücüler,ter önleyiciler,el ve ayak kremleri,siğil gidericiler,bit spreyleri,ağda bantları,antibakteriyel jeller ve mendiller v.s.
Bu ürünlerinizden bana da gönderirmisiniz? Ben Konya/Seydişehir'deyim.
bana da gönderebilirmisiniz ürünlerinizden?mail atmıştım şirketinize ama dönmediler:(
kendi adıma ürün gönderimini durdurdum arkadaşlar,şirketle irtibata geçebilirsiniz
Kullandığım ürünlerin tanıtımını yaptım blogumda

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
saol canım bu arada izlemeye aldım senı sanırım ilk izleyiciyim .)
Merhaba,
Sayın temsilci, böyle ilgiye alışık olmayan biz forum üyelerini çok mutlu ettiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'a iki kez talebimi gönderdim, 5 Ekim'de ve bugün. Acaba mailler ulaşıyor mu? Numune gönderimini şimdilik durdurduğunuzu biliyorum ama e-postanız hala çalışır durumda umarım
sevgili angel65 adresini aldım bu hafta içinde söz verdiğim gibi ürünün elinde olacak.ankaradaki arkadaşıma konu hakkında bilgi verdim,sizi sevindirmeyi düşünüyoruz 
yaklaşık 1 ay önce burada temsilci arkadaşımız 1 hafta içinde elinizde olacak demişti ama ne gelen oldu ne giden
Elinde ürün kalmamış felan olabilir