aynısı işte benim basima gelende

bi gelişme olursa haberleselim @venusger
ben şimdi denedim.Hatalı dedi.Ne K sı Ne 6 sı kaldı valla.Kodu kabul etmiyor
şimdi müşteri hizmetlerini aradım.Gerekli bilgileri aldılar.Koduda aladılar.Dönüş yapacacaklarmış
şifrelerin günümü geçti hatalı dedi bana 
4 mart sondu burada arkadaşlarda yazdıydı.
daha son çekiliş bitmedi ama bu çekilişte kod çıkarsa geçersiz mi olucak?
benim borcam kırık geldi geri yolladıydık onu telafi ederlermi acaba nereyi arasam ?
benim borcam kırık geldi geri yolladıydık onu telafi ederlermi acaba nereyi arasam ?
unilever müşteri hizmetleri çok ilgileniyorlar
daha son çekiliş bitmedi ama bu çekilişte kod çıkarsa geçersiz mi olucak?
Becel Keyif Mutfağı'ndan 25TL'lik hediye kazanan takipçilerimize!
Becel Keyif Mutfağı’ndan kazandığınız 25 TL değerinde hediyenizi Haziran 2014 tarihine kadar Migros marketlerde kullanabilirsiniz. Kampanyamız Migros Sanal Market’te geçerli değildir. Bir Becel Tereyağ Keyfi ürünü alarak yapacağınız alışveriş sonrasında Money Club kartınız ile birlikte cep telefonunuza gelen kodu kasa görevlisine göstermeniz yeterlidir. Tutar kasada toplam alışverişinizden düşülecektir. Teşekkürler.
ben alışverişi yaptıktan sonra kartımda bu yazı vardı siteden 2.dönem için bu
Promosyon Adı : Becel 25 TL İndirim Kasiyer Şifre Kampanyası
Açıklama : 7 Şubat-4 Mart 2014 tarihleri arasında Becel Facebook kampanyasına başarıyla tamamlandı. Tarafınıza ulaşan 25 TL indirim şifrenizi Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter, Tansaş mağazalarından, Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club Kart özellikli diğer kartlar ile alkol, sigara, TL yükleme ürünleri hariç, alışverişizlerinizde kullanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.
Twitterdan gelmeyen kod icin unileveri aradım bugun kayd aldılar ajansla gorusup donus yapalım dediler ne gıcık ajansmıs yahu