0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ARKADAŞLAR ÇEKİNİ ANKARA DA KULLANAN VAR MI? KULLANAN ARKADAŞ BİRDE HANGİ MİGROSTA KULLANDIĞINI SÖYLEYEBİLİR Mİ ACABA? TEŞEKKÜR EDERİM
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARKADAŞLAR ÇEKİNİ ANKARA DA KULLANAN VAR MI? KULLANAN ARKADAŞ BİRDE HANGİ MİGROSTA KULLANDIĞINI SÖYLEYEBİLİR Mİ ACABA? TEŞEKKÜR EDERİMTansaş ta geçiyor dün kullandım önce kart geçiyor sonra kasadan 6 tuşuna basıp şifreyi yazıyor ürünleri geçiyor otomatik düşüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün çekimi tansaşta kullandım hiçbir sorun olmadı.benim gibi yakınlarda migros olmayanlar bu sekildede kullanabilir. Becel ürünü almadan mı kullandınız?Bir de gördüğüne inan kampanyası ile birleşse süper olacak.
bugün çekimi tansaşta kullandım hiçbir sorun olmadı.benim gibi yakınlarda migros olmayanlar bu sekildede kullanabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARKADAŞLAR ÇEKİNİ ANKARA DA KULLANAN VAR MI? KULLANAN ARKADAŞ BİRDE HANGİ MİGROSTA KULLANDIĞINI SÖYLEYEBİLİR Mİ ACABA? TEŞEKKÜR EDERİMTansaş ta geçiyor dün kullandım önce kart geçiyor sonra kasadan 6 tuşuna basıp şifreyi yazıyor ürünleri geçiyor otomatik düşüyor burada da aynı sırayla yaptı ama düşmedi,önce kartı geçirdiğine emin misiniz?
sorma arkadaşım buradalmak hep sıkıntı oluyor,bön bön bakıyorlar,bir de bilgiç bilgiç böyle bir kampanya bize gelmedi diyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsorma arkadaşım buradalmak hep sıkıntı oluyor,bön bön bakıyorlar,bir de bilgiç bilgiç böyle bir kampanya bize gelmedi diyorlar benim buradakiler tanıdık beraber yapıyoz böyle yapcan diyom arkadşıııma dediklerimi yapıyor ve düşüyor
3. Dönem borcam kazanıpta gelen var mı