0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
migros çeklerin son kullanma tarıhını bilen varmi acaba
Becel den abimin kazandığı fırın kabı kırık olaraktan gelmiş açmadan tutanak tutup geri göndermiş.Ne yapmalıyım ? ulaşabileceğim bir telefon numarası felan var mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBecel den abimin kazandığı fırın kabı kırık olaraktan gelmiş açmadan tutanak tutup geri göndermiş.Ne yapmalıyım ? ulaşabileceğim bir telefon numarası felan var mı ?2. hafta kazanımıydınız acaba?bende bekliyorum ama gelmedi henüz. birde kargoda yazardı büyük ihtimal telefon no veya becel müşteri hizmetlerinden sorunu halledersiniz sanırım.
Bugün 2 kez migrosa gittim bilgilendirildikleri halde öyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söylediler aldığım ürünleri kampanya kodunu girdiler fakat düşmedi kodda kullanılmış gözükeck artık o değil boşu boşuna 1saatlik yol gittiğime üzülüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün 2 kez migrosa gittim bilgilendirildikleri halde öyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söylediler aldığım ürünleri kampanya kodunu girdiler fakat düşmedi kodda kullanılmış gözükeck artık o değil boşu boşuna 1saatlik yol gittiğime üzülüyorumÇok aptalca kampanya ben gittiğimde de haberleri yoktu.