Gönderen Konu: Devlet okulunda anasınıfı ögretmeni olan varmıı?  (Okunma sayısı 4532 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
Bazı ögretmenler gercekten anlamakta güçlük çekiyorum 5 yaşında cocuk ellerini yıkamaya gitmiş tuvalete girmemiş sadece ellerini yıkamış sınıfa gelince de tuvalete gitmek isteyincede ögretmeni izin vermemiş dalgamı geciyorsun demiş  sonrada gelip alırmısınız cocugunuz altına kacırdı  dedi....
Devlet okulunda ana sınıfı ögretmeni aramızda varsa lütfen bilgi versin sınıfta bir kaç tane daha cocuga aynı şey oldu yollamamış ne yapmamız lazımm

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: Devlet okulunda anasınıfı ögretmeni olan varmıı?
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2014, 17:27:03 »
bence uğraşmaya gerek yok birşey söylemeyin dilekçe yazın okulun ismini öğretmenin ismini konu olan olayı belirtin açığa alsınlar öğretmeni birçok öğretmen kadro bekliyor belki kadro bekleyen öğretmenler böyle yapmazlar :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2014, 17:41:05 »
Bende o kadar çok duyuyorum ki artık bunları..Benim arkadaşımın oğlu altı ıslak bi şekilde 2 saat oturmuş okulda..Öğretmenin umrunda değil...Devlete bağlılar diye böyle gevşeklik olurmu?Küçücük çocuklar onlar...Daha bir sürü şey duyuyorum...Bencede şikayet edin direk...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2014, 17:43:06 »
çocuğum yok ama acımayın öğretmen bakamıyorsa bildirsin milli eğitime yetişemiyoruz diye devlet bulsun çaresini haklı tarafı olamaz öğretmenin ayrıca yalnız olmuyorlar stajyer öğrencide oluyor yanlarında bildiğim kadarıyla
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2014, 20:42:21 »
arkadaşlar ben şu an bir devlet anaokulunda yardımcı öğretmenlik yapıyorum.ama gerçekten çok zor bir iş.sınıf mevcutları çok kalabalık oluyor.herbiri ile tek tek ilgilenmek mümkün değil.illaki hatalar olabiliyor.nekadar hassas davranırsan davran aksamalar olabiliyor.ama şuda bigerçekki devletin kadrolu öğretmenleri özel okul da öğretmenlik yapanlara nazaran daha gevşekler.yani salla başını al mağaşını felsefesi ağır basıyor onlarda.özelde bu mümkün değil çünkü sürekli denetim altındasın.bence zıtlaşmak yerine bi konuşun öğretmeniyle,bunların küçük çocuk olduğunu öğretmenlerinde bu fedakarlığı göze alarak bu işi seçtiklerini hatırlatın.eğer işinden bezmişse gerekeni yapacağınızı söyleyin.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2014, 20:56:42 »
Halehan a kısmen katılıyorum o sınıflarda 20 ila 25 arası öğrenci oluyor öğretmenin kötü bir anına gelmiş olabilir ben de sınıf öğretmeniyim 3 hafta anaokulumda görev aldım açık yoktu birde şöyle bir şey var yaşı çok küçük çocuklarıda gönderiyor Veli sırf rahat etmek çocuğunu başından atmak için

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2014, 21:02:11 »
arkadaşlar yanlış anlamayın beni ama benim huyumdur bilmediğim konularda kesinlikle yorum yapmam. öğretmenin neden öyle yaptığının bilinmesi gerekir. belki de çocuklar bunu kullanıyorlar sınıftan çıkmak için, belki birisine izin verdi diye diğerleri yalandan çişim geldi diyor. belki öğretmenin kafasından bambaşka bişeyler geçiyor kimse bilemez. bir çok anne baba bir tane öz çocuğu ile uğraşırken ne oflar çekiyor ne bıkkınlıklar yaşıyor zaman zaman. orda öğretmen başka insanların çocukları ile hem de 20 tanesiyle aynı anda uğraşıyor. ne kadar yardımcısı olursa olsun biraz empati yapın bence. demiyorum ki öğretmen hatasız belki de tamamen suçlu ama direkt yargılamaya karşıyım.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2014, 21:28:38 »
çocuklarla baş edemiyorsa öğretmenliği seçmeyecekti o zaman. 5 yaşındaki çocukla kafamı buluyor ya saçmalığa bak.şikayet edin bazı öğretmenler gıcık oluyor gerçekten.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2014, 21:30:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çocuklarla baş edemiyorsa öğretmenliği seçmeyecekti o zaman. 5 yaşındaki çocukla kafamı buluyor ya saçmalığa bak.şikayet edin bazı öğretmenler gıcık oluyor gerçekten.

bi daha okuyun hala anlamadıysanız ben ayrıca izah edeyim. saygılar...

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2014, 21:40:56 »
ilk önce öğretmenin kişiliğini anlamaya çalışın.nasıl birisi.size karşı siz benim işime karışmayın,bana işimimi öğreteceksiniz,gelde sen yap öğretmenliği ozaman ayaklarını oynuyorsa defolsun gitsnler.yok öyle ekmek elden su gölden.bir kpss sınavını kazanıp kadro alıyorlar sonra yan gel yat.devletin o tertemiz parasını sömürüp duruyorlar.ohh yan gel osman yatt...sonra konuşturuncada ben ne hallerle geldim buralara.bence nehallerle gelen insanda işini kaybetme korkusu olur.oyüzdende işini çok güzel yapar.ama bazıları rahat oluyorlar.nasıl olsa kadroluyum bana bişi olmaz.bence önce kişiliğini anlamaya çalışın.ukalalık hat safhadaysa olayın üstüne üstüne gidin.kendine çeki düzen versin.sizi tırstırmaya çalışır.siz üstüne vardıkca ben o çocuğu sınıfımda istemiyorum.türlü bahaneler öne sürer.yılmayınnn.müdüre çıkın.sürekli ona bu işi yapamayacaktıysan yani anasınıfı öğretmeninin baş özelliği sabırdır.sabrın yoktuysa neden bu işi seçtin bunun bir hata olduğunu sürekli vurgulayınnnn.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.