Gönderen Konu: Devlet okulunda anasınıfı ögretmeni olan varmıı?  (Okunma sayısı 4566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Devlet okulunda anasınıfı ögretmeni olan varmıı?
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2014, 21:45:26 »
haa bu arada arkadaşım ben 10 senelik anaokulu öğretmeniyim.ilk defa bu sene devlet okulunda 2 öğretmenin süt izinlerinden dolayı günlük 1 er saar onların derslerine giriyorum.yani sana 10 senelik tecrübemle bunları yazıyorum.korkmayın cesur olun.insanı ekmeğinden etmek doğru değildir ama davranış şeklini düzelttirmek iyidir.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2014, 22:02:46 »
Aynı sorunu yaşayan ilk ben değilim bir cok veli bu durum için ögretmenle görüştü.Çocuğumu tuvalete yllammamışsınız altına kacırmış diyen ve hocamızla konuşan bir cok velimiz oldu ama ben artık tamam oldum  bu duruma sonucta kendisi götürmüyor wc ye 1 ay öncede aynısı başımıza geldi kendisi oğlum için cok sık tuvalete gitmek isteyen bir çocuk değil dedi. Bugun neden yollamadınız dediğimde ise kusura bakmayın yeni ellerini yıkamaya yolladım ama gelir gelmez hemen isteyince yolladım dedi ama yemek yerken tekrardan gitmek istemiş ozaman yollamış ve iş işten gecti dedi. Diyecek kelime bulamıyorum. Öğtermenimiz şu anda doğum iznine 1 ay kaldı onunda rahatlığı oldugunu düşünüyorum....

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2014, 00:40:32 »
Ben olsam kesin tepkimi gösteririm kendisi anlamıyorsa okul yönetimine gidin.Çocuk çişini nasıl tutacak kendi götürüyor olsa yine anlarım,çocuk kendi gidiyor diyorsun mantıken uygun gelmedi bana ..çocuk sınıfta o duruma düşünce nasıl bir psikolojiye girer onu da düşünmek lazım. >:(
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2014, 00:58:01 »
konuyu yeni gördüm benim oğlumda bu yıl anasınıfına gidiyor ve bizde çok problem yaşadık öğretmenden kaynaklı en sonunda eşim gidip konuştu ki kendisiyle öncelikli olarak gidin konuşun derim konuşarak çözmeye çalışın umarımda çözülür ancak çok duyarlı öğretmenler olmasının yanısıra çok duyarsız olanlarda var özeliklede emekliliği gelmişsse bizim öğretmen açıkçası elinde çay gününü dolduruyor  :(
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 21 Ocak 2014, 01:07:47 »
Bende görür görmez konuştum ama yarın yine konuşmayı denicem umarım anlayışlı olur :)

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 21 Ocak 2014, 11:22:41 »
arkadaşlar şunuda unutmayın çocukların okula başlayınca huyu ahlağı değişiyor..ikizlerim var gayet mülayimlerdi okuldan önce şimdi ise ipe sapa gelmiyorlar kavga gürültü isyan bile çıkıyor evde...bi keresinde bitanesi geldi anne öğretmen arkadaşıma bi çaktı uçtu masanın altına düştü dedi..bu akıl işimi?ben çok gözlemledim velilerle konuştum öğretmenimiz hakkında olumsuz bişey duymadım...birazda bizim çocuklarımızın abartması...wc ye gittikleri zaman anne orda birbirimiz ıslatıyoruz dediler..bu bir gerçek görevli yedekleri giydirmiş..çıkışta söyledi ıslattılar diye sonrasında öğretmenleri oyun için wc ye göndermeyeceklerini söyleyince kimse ihtiyacı dışında wc izni almıyormuş...şikayetten önce sizde gözlemleyin derim...çocuklara bakamayacaksa öğretmen olmasaydı denmiş...bu çok ağır...bizde evlat büyütüyoruz bizimde kendi çocuklarımıza sabrımızın kalmadığı anlar olmuyormu..mutlaka oluyor...bu kadar ağır eleştirmeyelim...onların işi gerçekten ağır...kaç çocukla uğraşıyorlar...keyfe keder okula erkenden gönderenler bile var rahat edeyim diye...zor zanaat..

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 21 Ocak 2014, 19:19:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar şunuda unutmayın çocukların okula başlayınca huyu ahlağı değişiyor..ikizlerim var gayet mülayimlerdi okuldan önce şimdi ise ipe sapa gelmiyorlar kavga gürültü isyan bile çıkıyor evde...bi keresinde bitanesi geldi anne öğretmen arkadaşıma bi çaktı uçtu masanın altına düştü dedi..bu akıl işimi?ben çok gözlemledim velilerle konuştum öğretmenimiz hakkında olumsuz bişey duymadım...birazda bizim çocuklarımızın abartması...wc ye gittikleri zaman anne orda birbirimiz ıslatıyoruz dediler..bu bir gerçek görevli yedekleri giydirmiş..çıkışta söyledi ıslattılar diye sonrasında öğretmenleri oyun için wc ye göndermeyeceklerini söyleyince kimse ihtiyacı dışında wc izni almıyormuş...şikayetten önce sizde gözlemleyin derim...çocuklara bakamayacaksa öğretmen olmasaydı denmiş...bu çok ağır...bizde evlat büyütüyoruz bizimde kendi çocuklarımıza sabrımızın kalmadığı anlar olmuyormu..mutlaka oluyor...bu kadar ağır eleştirmeyelim...onların işi gerçekten ağır...kaç çocukla uğraşıyorlar...keyfe keder okula erkenden gönderenler bile var rahat edeyim diye...zor zanaat..

hay ağzınıza sağlık. birisi açığa aldırmış hemen, diğeri olmasaymış öğretmen demiş. anlaşılır gibi değil.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #17 : 21 Ocak 2014, 22:17:37 »
valla doguda ne sartlar altında gorevını yapan idealist ögretmenler var onlara helal olsun onları tenzi ederim ama kücük cocukla ugrasmak zor sınıf kalabalık yok cocuklar suıstımal edıyo ınanmadım dıye bısey yok yapmasınlar o zaman bu isi kımse onlara gül bahcesi vadetmıyodu bu ıse baslarken kücücük cocukların onlara emanet olarak basladıklarını bılıyolardı  zaten bu ülkede kımse isini düzgün yapmadıgı için basımız cok agrıyoo

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 21 Ocak 2014, 23:23:44 »
erimce ye katılıyorum bazen çocuklar uyduruyor çünkü onların hayal dünyaları çok geniiş

ben 3.sınıf aldım bu yıl 7.5 aylık hamile iken öğrencim okulun 2.hftası şımarıklığı yüzünden attı kendini yere tepinmeye başladı ben kalk demeye kalmadan ayal parmağıma bir tekmesini yedim tırnağım kalktı kanadı tabi dr a gittiğimde çekeceğiz bu tırnağı denildi ki hamileyim ilaç anestezi alamam öğrencilerimde öğretmen arkadaşlara velilere öğretmenimizin karnına tekma attı falan demişler ki olmadı öyle bir durum ben bu yaramaz yüzünden doğum sonrasına izin aktaramadım hemen doğum öncesi iznime ayrıldım ben ne yapayım şimdi o çocuğu ya karnımdaki bebeğime bişi olasaydı !!!

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 21 Ocak 2014, 23:39:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
erimce ye katılıyorum bazen çocuklar uyduruyor çünkü onların hayal dünyaları çok geniiş

ben 3.sınıf aldım bu yıl 7.5 aylık hamile iken öğrencim okulun 2.hftası şımarıklığı yüzünden attı kendini yere tepinmeye başladı ben kalk demeye kalmadan ayal parmağıma bir tekmesini yedim tırnağım kalktı kanadı tabi dr a gittiğimde çekeceğiz bu tırnağı denildi ki hamileyim ilaç anestezi alamam öğrencilerimde öğretmen arkadaşlara velilere öğretmenimizin karnına tekma attı falan demişler ki olmadı öyle bir durum ben bu yaramaz yüzünden doğum sonrasına izin aktaramadım hemen doğum öncesi iznime ayrıldım ben ne yapayım şimdi o çocuğu ya karnımdaki bebeğime bişi olasaydı !!!

aa öyle demeyin bu işi yapıyosanız her zaman her şekilde haksız ve hatalısınız. bu mesleği seçerken herşeyi kabullenmediniz mi? anasının babasının başından attığı ile de ilgileneceksiniz, anasının babasının şımarttığının şımarıklığını da siz çekeceksiniz. aileye pay düşmez ki hiç zaten. o şımartır sen toplayacaksın işin ne, o başından atar sen bakacaksın işin ne! ailelerin kaç tanesi çocuk yetiştirmenin ciddi bir eğitimle olabileceğini, ayrı bir konu olduğunu biliyor. kaç anne baba çocuk yetiştirme, ebeveynlik gibi eğitimlere katılmayı aklından geçiriyor. kaç tanesi uzmanından yardım ve destek alıyor çocuğunu büyütürken. onlar yanlış büyütür sen düzelteceksin! ülkemde öğretmene bakış açısı bu işte. çok geçmiş olsun bu arada.