İyi güzel yollasınlar da mail göndermek çok mu zormuş?
sistemde zaten adres ve telefon bilgileriniz var, kazananlarda siteden duyuruldu, mail atılmasına çokta gerek yok zaten. direk kargoya veriyorlar hediyeleri
Hediyesi eline ulaşan arkadaşlar yazarlar iise çok sevinirim. Bu arada kazanan arkadaşları tebrik ederim.
sabırsızlıkla bekliyorum dondurmaları

hazır havalar da güzelken yollasalardı bari
daha kimseye gelen giden yok galiba gelen olsa yazardı bende çikolata föndümü bekliorum gözlerim yolda
ben mail attım ne zaman göndereceksiniz diye cevap gelmedi
ben bugün algida'yı aradım sözde ilk gönderimler yapılmış ama adresinde ulaşılamayanlar olmuş... 2. ve 3. gönderimler yapılacakmış vs.. bişiler söyledi telefondaki bayan... ama ben daha hiç eline ulaşan duymadım... öyle değilmi arkadaşlar hiç hediyesi gelen oldu mu?
yok olsa mutlaka burda yazılırdı bende bekliyorum sabırsızlıkla inş. bi yamuk çıkmaz
ben bugün algida'yı aradım sözde ilk gönderimler yapılmış ama adresinde ulaşılamayanlar olmuş... 2. ve 3. gönderimler yapılacakmış vs.. bişiler söyledi telefondaki bayan... ama ben daha hiç eline ulaşan duymadım... öyle değilmi arkadaşlar hiç hediyesi gelen oldu mu?
bak sen. adrese ulaşılamadıysa telefonla aranılırdı.bugüne kadar bütün kargolar böyle yaptı zaten.
gönderimin başladığını ben de sanmıyorum.