0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar ismimiz üç kere geçiyor. Kendi adıma açıklama ihtiyacı hissetim. Çekilişle olan yarışmalarda bazen formları ailemin yerine dolduruyorum ama aynı ipden katılımlar geçersiz sayılacak dendiği için gecenin bir yarısı telefonla haber verdim, teste katılmaları için ailemi zorladım, sonuç olarak kazanmışız ve içim rahat. kusura bakma arkadaşım ama bu yazdığına sen inandın mı?? gecenin bi yarısı aradım diyosun, diyelim ki aradın, hepsinin doğru cevabı verdiğini nerden biliyordun?? telefonda bütün soruları ve cevapları söylemiş olmalısın heralde?? kusura bakma ama bu yazdıkların bana hiç inandırıcı gelmedi ip adresini değiştirerek bir çok kişi kazandı, yoksa bir aile 4 tane çikolata föndüyü ne yapıcak allah aşkına
Arkadaşlar ismimiz üç kere geçiyor. Kendi adıma açıklama ihtiyacı hissetim. Çekilişle olan yarışmalarda bazen formları ailemin yerine dolduruyorum ama aynı ipden katılımlar geçersiz sayılacak dendiği için gecenin bir yarısı telefonla haber verdim, teste katılmaları için ailemi zorladım, sonuç olarak kazanmışız ve içim rahat.
valla ben inanmadım, yazdıkların da inandırıcı gelmedi, aynı soyadla kazananların isimleri peşpeşe dizildiği için, aklıma başka birşey gelmiyor,düşünceyi paylaşmak ne zamandan beri suçlu aramak oldu onu da senden öğrendim
eşim kazanmış, çikolata föndü,kazanmasaydım daha iyi olurdu,kullanmayacağım bunu kesin