Gönderen Konu: magnum testi sonuçları  (Okunma sayısı 32654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
Ynt: magnum testi sonuçları
« Yanıtla #90 : 26 Eylül 2009, 18:24:03 »
evet ya nasıl kura çekebilirler ki böyle bişey yazmıyordu
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 26 Eylül 2009, 18:36:48 »
banada mail falan gelmedi arayanda yok ne zaman gönderirler föndü makinasını içini nasıl dolduracaz

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 26 Eylül 2009, 18:37:35 »
evet katılım koşullarında mail gelecek yazıyo hala gelmedi cidden o fondünün içini doldurmak büyük problem ;)

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 26 Eylül 2009, 18:40:28 »
Arkadaşlar ismimiz üç kere geçiyor. Kendi adıma açıklama ihtiyacı hissetim. Çekilişle olan yarışmalarda bazen formları ailemin yerine dolduruyorum ama aynı ipden katılımlar geçersiz sayılacak dendiği için gecenin bir yarısı  telefonla haber verdim, teste katılmaları için ailemi zorladım, sonuç olarak kazanmışız ve içim rahat.

kusura bakma arkadaşım ama bu yazdığına sen inandın mı?? gecenin bi yarısı aradım diyosun, diyelim ki aradın, hepsinin doğru cevabı verdiğini nerden biliyordun?? telefonda bütün soruları ve cevapları söylemiş olmalısın heralde?? kusura bakma ama bu yazdıkların bana hiç inandırıcı gelmedi ;) ip adresini değiştirerek bir çok kişi kazandı, yoksa bir aile 4 tane çikolata föndüyü ne yapıcak allah aşkına :P

ben 4 katılım yaptırdım çok yakınlarıma, ama 3 tane çıktı,telefonla görüşüp soru çıktıkca cevaplarını söyledim bunun neyine inanmadın anlamadım. Arkadaşlarıma da söylesem daha fazla katılımda yaptırabilirdim bunu bil ama burada herşeyi paylaşan değerli insanlar var, onlarda kazanmalıydı gerçekten bazı arkadaşların kazanamadığına üzüldüm, ama siteyi gece gündüz takip eden birisi olarak, kaçırdığınız bir kampanyada suçlu aramayın bence.

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 26 Eylül 2009, 18:51:25 »
valla ben inanmadım, yazdıkların da inandırıcı gelmedi,  aynı soyadla kazananların isimleri peşpeşe dizildiği için, aklıma başka birşey gelmiyor,düşünceyi paylaşmak ne zamandan beri suçlu aramak oldu onu da senden öğrendim  ;)

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : 26 Eylül 2009, 19:10:04 »
valla ben inanmadım, yazdıkların da inandırıcı gelmedi,  aynı soyadla kazananların isimleri peşpeşe dizildiği için, aklıma başka birşey gelmiyor,düşünceyi paylaşmak ne zamandan beri suçlu aramak oldu onu da senden öğrendim  ;)
sen inanma o zaman, bende seni inandırmak için daha fazla uğraşmam zaten.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #96 : 26 Eylül 2009, 19:17:48 »
sakin olun arkadaşlar  :'(

Çevrimdışı selmam

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #97 : 27 Eylül 2009, 12:32:27 »
kazanan ark tebrik ederim 3 kişi ile katılmama rağmen yok umarım yyanlışlıkla bana da yollarlar :D

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 27 Eylül 2009, 13:45:36 »
eşim kazanmış, çikolata föndü,kazanmasaydım daha iyi olurdu,kullanmayacağım bunu kesin

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #99 : 27 Eylül 2009, 16:43:49 »
eşim kazanmış, çikolata föndü,kazanmasaydım daha iyi olurdu,kullanmayacağım bunu kesin

hertürlü hediye kabul edilir  :D :D :D

arkadaşlar aynı soyadları görmeye biraz bozuldum ama kazanan içi rahat olan arkadaşlara güzel günlerde kullanmayı / yemeyi nasip etsin  ;)