Gönderen Konu: AlcatelOneTouchTurkiye Facebook ve Instagram yarışması 06.01.2014  (Okunma sayısı 1033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Alcatel’den koleksiyon değerinde bir hediye!

Bisiklet sevgini anlatan fotoğrafını bu görselin altında ya da Instagram’da #benimiçinbisiklet etiketi ile paylaş, çekilişle 100. Yıl özel ‘Tour de France’ tişörtü ve matarasını kazanma şansını yakala! Katılım koşulları: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ALCATEL ONE TOUCH FACEBOOK VE INSTAGRAM YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI
3 Ocak 2014, 14:14
Katılım Koşulları

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  adresli internet siteleri üzerinden gerçekleştirilecek yarışma, TCT Mobile Limited tarafından düzenlenmektedir.

Yarışma 03.01.2014 tarihinde saat 14:15'te başlayıp, 06.01.2014 tarihinde saat12:00'da sona erecektir.
Katılımcılar, yarışmanın bitiş tarihinin TCT Mobile Limited tarafından, gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar. 18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. TCT Mobile Limited 18 yaşından küçüklerin, yarışmaya velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.
Velilerinden izin almayan 18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.
Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
Yarışmaya katılan kullanıcılar, bisiklet sevgilerini anlatan bir bisiklet fotosunu Alcatel One Touch Türkiye Facebook sayfasında veya Instagram’da #benimiçinbisiklet etiketi ile paylaşacaklar.
İlgili etiket ile bisiklet fotoğraflarını Alcatel Facebook ya da Alcatel Instagram hesaplarından birinde paylaşan kişiler arasından yapılacak çekilişle bir kişi, ‘Tour de France’ 100. Yıl özel tişörtü ve matarasına sahip olma hakkı kazanacak.
Uygulama kapsamında Facebook ve Instagram hesapları üzerinden yapılan tüm eylemlerinden kullanıcı kendisi sorumludur.  İlgili hesaplara yapılacak giriş için kullanılan kullanıcı ismi ve parolası başkalarından gizli tutulmalıdır; bu konudaki herhangi bir güvenlik ihlalinden veya hesaba yapılan yetkisiz girişlerden TCT Mobile Limited sorumlu tutulamaz.
TCT Mobile Limited, içeriği uygun olmadığı tespit edilen içerikleri yayınlanmama hakkına sahiptir. TCT Mobile Limited ahlak ve adaba aykırı şekilde içerikleri giren kullanıcıların o güne kadarki yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan  iptal etme hakkını saklı tutar.
TCT Mobile Limited verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini  yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve /veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. Derece yakın akrabaları ile TCT Mobile Limited çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2014, 19:33:37 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
“Bisiklet sevgini anlat, hediyeni kap!” yarışmamızın kazananı Instagram’da paylaştığı fotoğraf ile gönlümüzü çalan Hüseyin Odabaşı oldu. Kendisini tebrik ederiz!
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ