Gönderen Konu: Forumla Bingola  (Okunma sayısı 2581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yağmuray

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Forumla Bingola
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2013, 21:21:16 »
yani illa da  tam  19 00 da mı katılmak gerek yoksa şimdide tıklasak olurmu  ???

Çevrimdışı kampania

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 30 Aralık 2013, 01:01:50 »
arkadaşlar ben forum çamlıktan 1. çinkoyu yaparak 8 li karaca tencere seti kazandım. uygulamada olay sırası söyle,  uygulama tam saat 19.00 da aktif oluyor. yani tam 19.00 da girdiğiniz vakit, uygulamadaki o saat sıfırlanmış oluyor ve ardından direk bir video çıkıyor. o video da bir tane kız topları çekiyor ve eğer kartınızda o çekilen topların üzerindeki numaralar varsa işaretliyorsunuz, eğer çinko veya tombala yaparsanızda hediyeyi kapıyorsunuz çekilişsiz kurasız bir şekilde.

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2014, 00:12:05 »
sadece uygulamaya girmştim hatta tam açılmamıştı uygulama kazanmışım ona rağmen :)

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2014, 01:43:14 »
Forum Ankara Facebook sayfasında düzenlenen Forum'la Bingola uygulamasının kazananları belli oldu!

1. Çinko: Mehtap Aktaş  - Moda Sokağı’ndan 50 TL hediye çeki kazandı.

2. Çinko: Emine Balci  - Moda Sokağı’ndan 100 TL hediye çeki kazandı.

Tombala: Yiğit Mustafa Güney - Moda Sokağı’ndan 200 TL hediye çeki kazandı.

Kazanan yarışmacıların iletişim bilglerini Facebook'da kullanmış oldukları mail adresleri üzerinden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'a göndermelerini rica ederiz.

Kazanılan ödüller 31 Aralık- 1 Şubat tarihleri arasında Forum Ankara Danışma’dan kimlik ile teslim alınabilecektir.
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ