0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama bana gelen mesaj da da tebrikler 4 KİŞİLİK sinema bilet kodunuz mrxxxxx - mr xxxxx şeklinde geldi yani benim anladığımherbir kod çift kişil bilet 2 şifre 4 kişilik oluyor mantıken .. banada 4 kişilik kazandınız dedi.2 hafta içinde kodlar gönderilecektir dedi.ama şifre 2 adet geldi.kodlar çift kişilikmiki?
ama bana gelen mesaj da da tebrikler 4 KİŞİLİK sinema bilet kodunuz mrxxxxx - mr xxxxx şeklinde geldi yani benim anladığımherbir kod çift kişil bilet 2 şifre 4 kişilik oluyor mantıken ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama bana gelen mesaj da da tebrikler 4 KİŞİLİK sinema bilet kodunuz mrxxxxx - mr xxxxx şeklinde geldi yani benim anladığımherbir kod çift kişil bilet 2 şifre 4 kişilik oluyor mantıken .. banada 4 kişilik kazandınız dedi.2 hafta içinde kodlar gönderilecektir dedi.ama şifre 2 adet geldi.kodlar çift kişilikmiki? evet aslında banada tam böyle geldi mesaj bnde bunu merak atmişyim ?
bilet kazananlarda olucaktı açıklanmadı galiba o?
Biletleri kullanabilen oldu mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBiletleri kullanabilen oldu mu?Ben dün kullandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBiletleri kullanabilen oldu mu?Ben dün kullandım bir kod 1 bilet degil mi