Gönderen Konu: TTNET indirim avcısı kazananlar  (Okunma sayısı 9098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı chimici

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: TTNET indirim avcısı kazananlar
« Yanıtla #60 : 10 Ocak 2014, 00:00:18 »
10000 kişi milli piyango bileti sonuçları açıklanmadı

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 10 Ocak 2014, 00:31:56 »
milli piyango biletlerini cebe attılar

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #62 : 11 Ocak 2014, 20:00:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
milli piyango biletlerini cebe attılar

koşuyllar sonradan değişmiş olabilirmi son gün gördüm ben ve koşullarda piyango bileti yoktu o bilet yerinde 1000 kişiye en yksek puan olan 4 kişilik sinema bileti yazıyordu. sizin koşullarda o yok. değiştirilmiş olma ihtimali varmı.

ayrıca bugün gelen 4 kişilik kodlardan kullanıldı sorun çıkmadı 2 kişiliklerde sorun varmı bilemiyorum
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı müneccir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #63 : 15 Ocak 2014, 16:49:11 »
arkadaşlar bileti kullanmayacak olanlar yada fazla olanlar lütfen bana verebilirlermi?En azından 6 yılda 1 defada olsa eşimle giderim :)

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #64 : 20 Ocak 2014, 21:26:05 »
4 kişilik bilet kazananlara sms geldi mi acaba? hem 2 kişilik hemde 4 kişilik kazanmıştım ama 4 kişilik olan gönderilmedi,aynı sorunu yaşayan var mı?

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #65 : 20 Ocak 2014, 21:30:54 »
4 kişilik bilet kazananlara sms geldi mi acaba? hem 2 kişilik hemde 4 kişilik kazanmıştım ama 4 kişilik olan gönderilmedi,aynı sorunu yaşayan var mı?

benimde gelmedi ama sayfadan form doldurduğumdada aranınca birtürlü anlaşamadık ttnet üyelik bilgilerini istediler.
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 20 Ocak 2014, 22:29:14 »
ama bana gelen mesaj da da tebrikler 4 KİŞİLİK  sinema bilet kodunuz mrxxxxx  -  mr xxxxx şeklinde geldi yani benim anladığımherbir kod çift kişil bilet 2 şifre 4 kişilik oluyor mantıken .. :-\ ??? :'(
banada 4 kişilik kazandınız dedi.2 hafta içinde kodlar gönderilecektir dedi.ama şifre 2 adet geldi.kodlar çift kişilikmiki?
arkadaşlar ilk gelen mesajda 2 adet şifre vardıya sonra 4 şifre daha geldi.o ilk mesajdakiler de sinema kodumuydu?bilgisi olan varmı?
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 20 Ocak 2014, 22:30:35 »
ama bana gelen mesaj da da tebrikler 4 KİŞİLİK  sinema bilet kodunuz mrxxxxx  -  mr xxxxx şeklinde geldi yani benim anladığımherbir kod çift kişil bilet 2 şifre 4 kişilik oluyor mantıken .. :-\ ??? :'(
banada 4 kişilik kazandınız dedi.2 hafta içinde kodlar gönderilecektir dedi.ama şifre 2 adet geldi.kodlar çift kişilikmiki?
arkadaşlar ilk gelen mesajda 2 adet şifre vardıya sonra 4 şifre daha geldi.o ilk mesajdakiler de sinema kodumuydu?bilgisi olan varmı?evet biz kulladık sinema kodu
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 20 Ocak 2014, 22:32:39 »
arkadaşlar ilk gelen mesajda 2 adet şifre vardıya sonra 4 şifre daha geldi.o ilk mesajdakiler de sinema kodumuydu?bilgisi olan varmı?evet biz kulladık sinema kodu
ben onları sildim sanırım yaa:( 4 kişilik sonra gelicek diyodu.4 kişilik gelince onu sildim .hay allah ya bi daha gönderirlermiki.face den bir yazayım.saolun.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #69 : 22 Ocak 2014, 01:46:15 »
banada 4 kişilik olan gelmedi nereyi arayacağız bilgisi olan yardım edermi
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir