0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bana gelen küreyi sallıyorum hiçbirşey çıkmıyor hiç yazı çıkmadı neden acaba .iki küre vardı ikindede aynı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bana gelen küreyi sallıyorum hiçbirşey çıkmıyor hiç yazı çıkmadı neden acaba .iki küre vardı ikindede aynıkazanmışsın kamile.Onlarda böyle oluyor.Davet gönderdiklerinden biri kazanmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bana gelen küreyi sallıyorum hiçbirşey çıkmıyor hiç yazı çıkmadı neden acaba .iki küre vardı ikindede aynıkazanmışsın kamile.Onlarda böyle oluyor.Davet gönderdiklerinden biri kazanmışinşlh kazanmışımdır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bana gelen küreyi sallıyorum hiçbirşey çıkmıyor hiç yazı çıkmadı neden acaba .iki küre vardı ikindede aynıkazanmışsın kamile.Onlarda böyle oluyor.Davet gönderdiklerinden biri kazanmışinşlh kazanmışımdırkazanmışsınız.ben kendi hesabımdan çek,eşimede selpak çıktı.hediyeden sonra aynı sizinki gibi oldu hesaplarım.tebrikler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bana gelen küreyi sallıyorum hiçbirşey çıkmıyor hiç yazı çıkmadı neden acaba .iki küre vardı ikindede aynıkazanmışsın kamile.Onlarda böyle oluyor.Davet gönderdiklerinden biri kazanmışinşlh kazanmışımdırkazanmışsınız.ben kendi hesabımdan çek,eşimede selpak çıktı.hediyeden sonra aynı sizinki gibi oldu hesaplarım.tebrikler.hangi yazı çıkmıyor tebrik yazısımı yoksa şansını tekrar dene yazısımı
küre yollayacak baba yiğitler aranıyor, bende yollarım hem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinküre yollayacak baba yiğitler aranıyor, bende yollarım hem bana yollayabilirsin