0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk aramamda annemin adına kazandım yaşasııııııınnnn 49 YTl bir kez daha kazandım:-))))Ne güzel ya maşallah şansın açık olsun hep tebriklerçok sağ ol teşekkür ederim..bugün coştum maşallah nazar değecek bu gidişle:-)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk aramamda annemin adına kazandım yaşasııııııınnnn 49 YTl bir kez daha kazandım:-))))Ne güzel ya maşallah şansın açık olsun hep tebrikler
İlk aramamda annemin adına kazandım yaşasııııııınnnn 49 YTl bir kez daha kazandım:-))))
Nazar değmesin diye maşallah dedim hemen dur bi de ekrana tüküreyim barii
AlıntıNazar değmesin diye maşallah dedim hemen dur bi de ekrana tüküreyim barii mizah dünyası güçlü birinden değerli sözler dilerim layık olurum:-)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAlıntıNazar değmesin diye maşallah dedim hemen dur bi de ekrana tüküreyim barii mizah dünyası güçlü birinden değerli sözler dilerim layık olurum:-)performansın süper hakediyorsun bence Allah bozmasın
beni mahçup eden bir söz daha:-) ay ay çok teşekkür ederim ben sana yha:-)) eminim sende öylesin..
Benim için bu kampanya, burada bitmiştir. Bir daha da olsa katılmam. Bugün son kez denedim yine olmadı. "Dakika başı talihlisi bir başkası oldu" cümlesini duymak istemiyorum artık.