Gönderen Konu: çerezza 'dakkabaşı 49 lira yüklü bonus hediye kart'  (Okunma sayısı 119201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
Ynt: çerezza 'dakkabaşı 49 lira yüklü bonus hediye kart'
« Yanıtla #830 : 26 Kasım 2009, 10:27:30 »
Ben 1 kez ilk günlerde 1 kez de 1 Kasım'da kazandım , İlk günlerde kazandığım geldi ama 1 Kasım'daki gelmedi :( ???

Eğer şifresi olupta kullanmaycaklar / kullanmayanlar varsa atmasın lütfen , bana versin :) Çok makbule geçer ... (:

Çevrimdışı ^^ceylin^^

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #831 : 26 Kasım 2009, 18:00:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
merhaba arkadaşlar ya siz ne zaman kazandınız ve kartlarınız ne zaman ulaştı ya ben 27 ekimde kazandım ama ne ses ne soluk var

aynen bende 27 ekimde kazandım hala kartım gelmedi :(

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #832 : 26 Kasım 2009, 19:01:28 »
merhaba arkadaşlar ya siz ne zaman kazandınız ve kartlarınız ne zaman ulaştı ya ben 27 ekimde kazandım ama ne ses ne soluk var

Durun daha sırada ben varım 16 ekimle ;D

Çevrimdışı alara04

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #833 : 26 Kasım 2009, 20:00:15 »

Durun daha sırada ben varım 16 ekimle ;D

Arkadaşlar fritolay ın kendi forum sitelerinde de takip ettiğim kadarıyla büyük hayalkırıklığı yaşamak üzereyiz...
Cevap: Dakkabaşı 49 TL Yüklü Bonus Hediye Kart Kampanya

--------------------------------------------------------------------------------

birden fazla çıkardm yani 200 civarında ve hepsinide ayrı ayrı isim ve hatlardan kapanya kuralına aykırı bişi yapmadım bu 200 kişi hep side mevcuttur ve beni fritolay dan aradılar kimlik fotokopi ve ikametgah istediler göndereceğiz dediler sonra bigelişme oldu dediler iptal olmuş dediler boşuna bekleme dediler hadi bunacevapver niye...
Cevap: Dakkabaşı 49 TL Yüklü Bonus Hediye Kart Kampanya

--------------------------------------------------------------------------------

arakadaş ben 09 10 2009 tarihinde katılm yaptım hediyemi göndermediler fritolay aradım kazandıgım halde vermiceyiz diyorlar bunasıl iş ben sahtekarlıkmı yapmışım niye vermiyorlar hakımda yasal işlem başlatılmış diyorlar kazanmak sucmu acaba.......

Anladığım kadarıyla aynı adres e 1 den fazla kart göndermeyecekler..Aynı kişiye imkansız zaten..İnşallah kazanmış olduğumuz hediye kartlarımıza en kısa sürede kavuşuruz..
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2009, 20:02:36 Gönderen: alara04 »

Çevrimdışı cocacola

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #834 : 26 Kasım 2009, 20:33:16 »
bunlar ne alara??

Çevrimdışı alara04

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #835 : 26 Kasım 2009, 21:02:49 »
ayarlayamadım herhalde yazdıklarımı...Kampanyanın gıkı çıktı galiba..Kartların gelmemesinin sebebi Fritolay firması   kazanan  bir çok kişinin kartlarını hile şüphesi nedeniyle kazanımlarını geçersiz kabul etmiş.Yani kartlarını göndermeyecekmiş...

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #836 : 27 Kasım 2009, 00:33:23 »
yok ya cipsleri satarken iyi ya gerçi ben kazanamadım ama kazannaların çabası nolucak..

Çevrimdışı pan167

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #837 : 27 Kasım 2009, 01:26:16 »
bana da bi türlü gönderemiyorlar. iş adresimi verdim adamlar 6 kat çıkamıyorlar geldik ve yerinde yoktu diorlar walla telle arıyorum suratıma kapatıyorlar. Netten şikayette bulundum 2 kez ne arayan var ne soran. sorun aktif kuryeden kaynaklanıyor. her yeri aradım garanti bankasına bile şikayette bulundum ama nafile.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #838 : 27 Kasım 2009, 10:14:10 »
bana da bi türlü gönderemiyorlar. iş adresimi verdim adamlar 6 kat çıkamıyorlar geldik ve yerinde yoktu diorlar walla telle arıyorum suratıma kapatıyorlar. Netten şikayette bulundum 2 kez ne arayan var ne soran. sorun aktif kuryeden kaynaklanıyor. her yeri aradım garanti bankasına bile şikayette bulundum ama nafile.

Sizin kartınızın kuryeye teslim edildiğine dair bir mesaj geldi mi?Ben 16 ekimde kazandım ama mesaj gelmedi.Mesaj gelse kartı kuryeden almak kolay.

Çevrimdışı ^^ceylin^^

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #839 : 27 Kasım 2009, 11:06:56 »
nası göndermiyolar kartları olurmu öyle sey o kadar ugrastık