sonunda şimdi elime ulaştı colgatelerim.ümidimi kesmeye başlamıştım sürat kargo ile geldi 1 saat önce aradılar adres yetersizmiş ilginç

herneyse sonunda ulaştı.
arkadaşın verdiği telden arayıp bir beyle görüştüm daha önce gelip beni bulamamışlarmışşş neyse yarın öğlen gibi tekrar geliceklermiş bekleyelim bakalım
pakedin içeriği süper! nerden baksan 20-30 lira değerinde ürün var. bu yüzden kargocular "adres hatalı" vs. bahaneleriyle pakedleri kendilerine saklamaya çalışıyolar.
colgate ürünleri ve pakedin zenginliği gayet güzel fakat fikrimühim bu kampanyada dağıtım olayını becerememiş.
Dün sürat kargo bulamamış bizi aramış
baktım bilgilerim doğru amayanlış yazılmış
benimkide onunkide anneminkide gelmedi yani hepimizmi yanlışız
adres hataları oluyor galiba ben ilk gönderilenler arasındayım ama bana telefon etmişti fikrimühim tam adres için.. blok adı yoktu pakette . colgate paketi gelmeyenler iletişime geçince mutlaka adres teyidi yapsın.paket üzerinde eksik adresler bulamıyorlar demek..bekleyenlere en kısa zamanda gelir nş..
kargoyu aradım zar zor buldum kargoyu
ama anneminki
benimki
yok kargoda henüz verilmemişmi nee?
hep yanlış yazılmış adamlar aramış herkesi
bence fikrimühim bu firmayla çalışmamalı
Bende dün Aron dağıtımı aradım Hangi il diye sordu. Bende Kocaeli deyince pazar gününe kadar elinize ulaşacaktır. Telefon numaralarınız bizde kayıtlı nerde olursanız bulacağız dedi. Bekleyelim bakalım.
Adresinizi zorla bulduk demişerdi bizede gayet açık ve net bir adres. acamilerdi galiba dağıtanlar.