Gönderen Konu: FikriMühim / Colgate  (Okunma sayısı 33948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
Ynt: FikriMühim / Colgate
« Yanıtla #210 : 15 Ekim 2009, 12:38:48 »
banada gelmedi

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #211 : 15 Ekim 2009, 12:44:40 »
5 dakika önce geldi sürat kargo getirdi ve adamın dediği 100 tane elimde kargo var hepsinin adreside yalnış dbulmaya çalışıyoruz dün' den beri.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #212 : 15 Ekim 2009, 12:47:05 »
benimde eşime gelen kargoda çorluda bi adres vardı neden kaynaklanıyo dedim, kargocu oluyo böle farketmez dedi ama aras kargoda oluyo böyle diye düşündüm..

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #213 : 15 Ekim 2009, 12:56:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
5 dakika önce geldi sürat kargo getirdi ve adamın dediği 100 tane elimde kargo var hepsinin adreside yalnış dbulmaya çalışıyoruz dün' den beri.

ne biçim iş bu, herkes nasıl oldu da, adresini yanlış girmiş ben anlamadım ;D ;D ;D

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #214 : 15 Ekim 2009, 13:03:36 »
valla benim adresler dogru zaten kargolarda gözü kapalı buluyo artık evi ama bi iş var içinde :)

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #215 : 15 Ekim 2009, 13:06:30 »
Benim de beklediklerim tam gelmedi. Dağıtım sorumlusu Coşkun beyle kanka olduk. Aramaya utanıyorum artık.

Kimine alelade bir araba ile götürüp teslim ederler, kimine yurt içi kargo, kimine aras, şimdi de sürat kargo çıktı. İyice ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu işi. Tek kargo ile anlaşıp gönderilse olmuyor muymuş acaba?

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #216 : 15 Ekim 2009, 13:11:26 »
Beni de 1 saat önce Colgate için aradılar . Sokak ve apartman adı varmış ellerinde. Tam adresi istediler. Tam adresi verdiğim halde yine de komşuma bırakmışlar. Komşum getirdi.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #217 : 15 Ekim 2009, 13:22:27 »
adreslerde onlardan kaynaklanan bir hata var, ya da kargocular bunu bahane ediyorlar. anneme fikrimühimden loreal paketi gelmedi. sonra mail geldi fkrimühimden, adresinden dolayı bulamadık sizi, güncelleyin yazmışlar. adresim zaten doğruydu.bir değişiklik yapmadım ama ikinci gönderimde geldi. kafalarına göre iş yapıyorlar. bana getirmeden geri göndermişler ilk seferde paketimi.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2009, 13:24:21 Gönderen: şansperisi »

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #218 : 15 Ekim 2009, 13:33:03 »
Colgate kitlerimiz Aron Dağıtımla dağıtılıyor. Paketinizle ilgili aşağıdaki referans telefonunu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tel: 532 785 68 50

Anladığım kadarı ile Fikri Mühim' de dağıtımları başka bir firmaya verip elinden çıakrtıyor bu sonuçta tüm suç aron dağıtımın oluyor.
Pexu tart Prod.

gulsen

• Ziyaretçi
« Yanıtla #219 : 15 Ekim 2009, 13:33:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Benim de beklediklerim tam gelmedi. Dağıtım sorumlusu Coşkun beyle kanka olduk. Aramaya utanıyorum artık.

Kimine alelade bir araba ile götürüp teslim ederler, kimine yurt içi kargo, kimine aras, şimdi de sürat kargo çıktı. İyice ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu işi. Tek kargo ile anlaşıp gönderilse olmuyor muymuş acaba?
bende üç firmayı da arayıp adıma kayıtlı bir kargo olup olmadığını sordum ama yokmuş nasıl iş anlamadım doğrusu yada dediğiniz gibi gelmeden döndümü acaba? ???